Foçalı çocuklar 'Mıstık İş Arıyor' oyununu izledi

Güncelleme Tarihi:

Foçalı çocuklar Mıstık İş Arıyor oyununu izledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2017 16:49

Foçalı çocuklar 'Mıstık İş Arıyor' oyununu izledi

Haberin Devamı

İZMİR'in Foça Belediyesi'nce ücretsiz sunulan 'Mıstık İş Arıyor' isimli tiyatro oyunu, çocuk izleyicilere keyifli anlar yaşattı.
Tiyatro Ege'nin Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi'nde sahnelediği 'Mıstık İş Arıyor' isimli tiyatro oyununun yönetmenliğini Erdal Dinçer ve genel sanat yönetmenliğini Kemal Aygen yaptı. Oyunda, Kemal Aygen, Erdal Dinçer, Caner Yevimli, Gizem Güneş ve Gizem Gürses rol aldı. Yaklaşık 1 saat süren oyunda arkadaş sevgisi, paylaşma, doğa sevgisi ve hayvan sevgisi gibi eğitici konulardan bahsedildi.
Tiyatro gösterilerinin çocukları çok mutlu ettiğini belirten Foça Belediye Başkanı CHP'li Gökhan Demirağ, "Tiyatro oyunları, çocuklarımızın çok severek izledikleri bir sanatsal faaliyet olarak öne çıkıyor. Duygusal ve sosyal gelişimlerine faydalar sağlıyor. Çocuk dostu bir kent olan Foça'mızda çocuklarımızı mutlu edecek çalışmalar ve etkinlikler yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Oyunun başlamasından önce salona gelen Başkan Demirağ, küçük izleyicilere iyi seyirler diledi. Ardında kulise gelen Başkan Demirağ, Tiyatro Ege ekibine teşekkür etti.

FOÇA (İzmir), (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!