Güncelleme Tarihi:
DÜNYANIN sevilen mutfaklarından olan İtalyan mutfağının en özel lezzetleri, Mövenpic Hotel İzmir Margaux Restaurant'ta lezzet tutkunlarıyla buluşmaya başladı. İtalyan konuk şef Giovanni Terracciano tarafından hazırlanan İtalyan tatları, öğlenleri ve akşamları alakart olarak sunulacak.
İtalyan mönüsünde; ricotta peynirli patlıcan parmigiana, kum midyesi çorbası, dana yahnili rigatoni makarna, gratine edilmiş dana madalyon yer alıyor. Bu lezetlerin ardından Mövenpick dondurması ile servis edilen buğday ve ricotta peynirli tart da tadılması gerekenler arasında yer alıyor.
Mövenpick Hotel Istanbul'un deneyimli başaşçısı Giovanni Terracciano'nun konuk şef olarak katıldığı 'Festival di Sapori' 27 Kasıma kadar sürecek.
Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAFLI