Ekol Hastanesi Eşme Kilim Festivali’ne ana sponsor oldu

Güncelleme Tarihi:

Ekol Hastanesi Eşme Kilim Festivali’ne ana sponsor oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2024 03:05

Uşak’ın Eşme ilçesinde bu yıl 26’ncısı düzenlenen Uluslararası Turistik Kilim, Kültür ve Sanat Festivali, Ekol Hastaneleri’nin ana sponsorluğunda gerçekleştirildi. Festivale Eşme Kaymakamı Mustafa Görmüş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ege Belediyeler Birliği Başkanı Ferdi Zeyrek, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Manisa, Denizli, Aydın ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Baz katıldı.

Haberin Devamı

 

FESTİVAL COŞKULU GEÇTİ

26’ncı Uluslararası Turistik Kilim, Kültür ve Sanat Festivali’nin oldukça renkli görüntülere sahne olduğunu belirten Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan, “Bu yıl 26’ncısını düzenlediğimiz festivalimiz bu dönemki ayrıcalıkları var. Herkes kendinden bir şeyler bulabildi. Bu yıl daha yöresel bir festival gerçekleştirdik. Kilimin ön planda olduğu, hem eğlenebildiği bir festival oldu. Festival kapsamında Melek Mosso, Haluk levent ve Cengiz Kurtoğlu gibi önemli sanatçılarımız sahne aldı. Muharrem Ketenci festival kapsamında hazırladığı özel defilesiyle Eşme'nin geleneksel kilim desenlerini moda ile buluşturdu. Bir çok belediye başkanımız festivalime gelerek bizleri onurlandırdı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Halkımızdan da çok olumlu bir geri bildirim aldık. Bir çok şehirden vatandaşımız da festivalimize katıldı. Önümüzdeki yıllarda bu festivali daha coşkulu bir şekilde kutlamayı hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Ekol Hastanesi Eşme Kilim Festivali’ne ana sponsor oldu

EŞME’YE DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Festivalden sonra Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan’a nezaket ziyaretinde bulunan Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Baz, “Bu yıl 26’ncısı düzenlenen Uluslararası Turistik Kilim, Kültür ve Sanat Festivali’ne destek olmaktan dolayı çok mutluyuz. Eşme benim çocukluğum ve gençliğim demek. İlkokul ve ortaokulu Eşme’de okudum. Liseyi dışarıda yatılı okudum. Daha sonra Cerrahpaşa’da Tıp Fakültesi’ni kazandım. Ancak ailem hep Eşme’deydi. Hekim olduktan sonra Eşme’ye hep destek verdik. Ekol Hastaneleri’nin Eşmeye seferleri de vardı. İhtiyaç sahibi hastalarımızı hastanemize getirip tedavilerini gerçekleştirdikten sonra tekrar Eşme’ye bırakıyorduk. Pandemi döneminde buna ara vermiştik. Ancak şimdi tekrar başlayacağız. Bu festivallere de eskiden olduğu gibi düzenli olarak sponsor olup destek vermeye devam edeceğiz. Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Tozan çok sevdiğimiz bir başkan. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ekol Hastanesi Eşme Kilim Festivali’ne ana sponsor oldu

KORTEJ GEÇİŞİNDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Konuşmaların ardından kortej geçişi yapıldı. Kortejde, çeşitli illerden gelen halk oyunları ekipleri tarafından gösteriler sunuldu. Klasik otomobil grupları otomobilleriyle kortej geçişini katılırken, cirit sporcuları da atlarıyla geçişte yer aldı. Renkli görüntülerin yaşandığı kortej geçişi, Eşmelilerin beğenisini topladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!