Efeoğlu hayalleri gerçeğe dönüştürüyor

Güncelleme Tarihi:

Efeoğlu hayalleri gerçeğe dönüştürüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2021 19:12

Son dönemde Ege Bölgesi’ndeki yatırımlarını artıran ve gelecek ay Fethiye’de bir şube açmayı planlayan Efeoğlu, tamamen müşterilerin isteklerine göre planlayıp hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiriyor. “Alanında uzman mimar ve mühendislerin, müşterilerin isteklerini hayata geçirdiklerini belirten Efeoğlu Genel Müdürü Emre Efe, tasarımdan ruhsata tüm işlemleri üstlendiklerini söyledi.”

Haberin Devamı

“HAYALLERİNİZDEKİ yapıları gerçeğe dönüştürüyoruz” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Efeoğlu İnşaat Genel Müdürü Emre Efe, ortaya koydukları keyifli ve güvenli projelerle kısa sürede isimlerinden söz ettirmeyi başardıklarını söyledi. Önce Ankara ve çevresinde başlayan projelerle inşaat sektöründe yerlerini aldıklarını kaydeden Emre Efe, İzmir ve Muğla’da devam eden ve yeni başlayacakları projelerle önümüzdeki dönemde Ege Bölgesi genelinde mutlu müşteri sayısını çoğaltmayı amaçladıklarını bildirdi. “Efeoğlu olarak müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Güçlü, dinamik ve yenilikçi teknik kadromuz, takım ruhu ile sizlere daima en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor” diyen Emre Efe, kaliteyi ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını ekleyerek, şöyle devam etti: “Alanında uzman ve yenilikçi mimarlarımızla birlikte sizi dinliyor, hayallerinize ortak oluyor, projelerinizi tasarlıyor ve hayata geçiriyoruz. Evinizin anahtarını en kısa sürede sizi yormadan ve üzmeden teslim ediyoruz. Online destek hizmetimizle bize sorularınız için kolayca her zaman ulaşabiliyorsunuz. Telefonla ya da internet üzerinden sorularınızı anında yanıtlıyoruz. Amacımız her zaman mutlu projeler, mutlu müşteriler. Uygulamalarımızda, A ve A+ kalitede ürünler kullanarak standartlarımızı sürekli yükseltiyoruz. Yılların tecrübesine sahip Efeoğlu firması bu tecrübeye dayalı profesyonelliğin verdiği güvenle müşterilerine daima en iyiyi sunmayı hedefliyor.”

Haberin Devamı

Efeoğlu hayalleri gerçeğe dönüştürüyor

ŞİMDİ DAHA YAKIN

Efeoğlu’nun Ege Bölgesi’ndeki yatırımlarını artırdığını ve bu çerçevede Fethiye’ye şube açmayı düşündüğünü de kaydeden Emre Efe, yeni şubelerinin 2022 yılı ocak ayında faaliyete geçmesinin planlandığını, şubelerinde başlangıç olarak Ankara merkez ofislerinden transfer edecekleri tecrübeli mimar, mühendis ve müşteri temsilcilerinden oluşan bir kadro ile hizmet vereceklerini belirtti. Emre Efe, “Geliyorsunuz, hayallerinizi bizimle paylaşıyorsunuz, mimarlarımızla birlikte projelendiriyor, yasal süreç ve ruhsat aşamalarını çözümlüyoruz. Hayalinizdeki projeleri tasarım ekibimizle birlikte gerçeğe dönüştürüyor, yaşanılır hale getiriyoruz. Size özel hazırlanan projenizin tüm detaylarını 3D tasarım ile beğeninize sunuyor sonrasında onayınızı alıp uyguluyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Efeoğlu hayalleri gerçeğe dönüştürüyor

TAM HİZMET ANLAYIŞINI ÖNEMSİYORUZ

TASARIM aşamasından başlayarak ruhsat süreçleri, yasal işlemler, peyzaj ve çevre düzenlemelerini de içine alan tam hizmet anlayışıyla çalıştıklarını belirten Efeoğlu Genel Müdürü Emre Efe, “Sizleri hayalini kurduğunuz evinize kavuşturuyoruz. Size sadece anahtarınızı teslim almak ve yeni evinizin tadını çıkarmak kalıyor” diye konuştu.

ÇEVREYE DUYARLI VE DAYANIKLI

Çelik ve Betonarme YAPILAR EMRE Efe, yılların birikimi çelik ve betonarme yapı tecrübesiyle dört mevsim yaşam sürmeye uygun, özellikle depreme dayanıklı, güvenli ve tüm yasal düzenlemeleri karşılayan, çevreci, doğa dostu çelik yapılar inşa ettiklerini kaydetti.

Haberin Devamı

Efeoğlu hayalleri gerçeğe dönüştürüyor

AKILLI EV SİSTEMLERİ

EMRE Efe, isterseniz hafta sonları zaman geçirebileceğiniz, isterseniz de sürekli yaşayabileceğiniz betonarme veya çelik yapılı, hayatınızı kolaylaştıracak akıllı evler için farklı ve kişiye özel çözümler sunduklarını açıkladı.

Efeoğlu hayalleri gerçeğe dönüştürüyor

NEDEN EFEOĞLU?

TASARIM sürecinden başlayarak ruhsat, yasal işlemler ve peyzaj hizmetlerini kapsayacak şekilde A’dan Z’ye bir hizmet anlayışıyla müşterilerinin yükünü en aza indirdiklerini belirten Efeoğlu Genel Müdürü Emre Efe, tek bir adresten ideal çözümler sunduklarını bildirdi, şu bilgileri verdi:

Haberin Devamı

SİZE ÖZEL HİZMET ANLAYIŞI, BUTİK PROJELER: Size herhangi bir evi değil, tam olarak hayalinizdeki evi tasarlıyor, inşa ediyoruz. Mimarlarımıza hayallerinizi anlatmanızla başlayan süreç, hayallerinizdeki eve kavuşmanızla tamamlanıyor. Bu özgünlük duygusunu sizlere sunuyor olmaktan Efeoğlu ailesi olarak mutluyuz.

YÜKSEK STANDARTLARDA MÜHENDİSLİK VE KALİTELİ İŞÇİLİK: Evinizin yapım aşamasında hem mühendislik hem de işçilik kalitemizi en üst düzeyde tutmaya özen gösteriyor, kaliteli iş yaptığını ispatlamış şantiye ekiplerimizle gerekli tüm denetimleri sağlayarak evinizi en özenli şekilde teslim ediyoruz. Sunduğumuz A ve A+ kalitede malzemelerle, yıllarca sorunsuz kullanacağınız yapılar için hizmet veriyoruz.

Haberin Devamı

ZAMANDAN VE MALİYETTEN TASARRUF: Sistemli çalışma şeklimizle projelerinizi mümkün olan en kısa sürede teslim ediyor, hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

MODERN YORUMLAR KATIYORUZ: Zerafeti ve kaliteyi projelerimizde buluşturuyoruz. Ortaya çıkan tasarımlar sayesinde hayatınıza yeni bir bakış açısı ve konforlu bir yaşam kazandırmayı arzuluyoruz.

Efeoğlu hayalleri gerçeğe dönüştürüyor

EKOSİSTEME UYGUN YENİLİKÇİ PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

UYGULAMASINI yapmış oldukları yapıların peyzaj düzenlemelerini de kişilerin zevkinize göre tasarlayıp hayata geçirdiklerini bildiren Emre Efe, “Biz sadece bir ev değil sizin için komple bir yaşam alanı tasarlıyor, yaratıyoruz. Çevre ve sürdürülebilir bir ekosistem bizim için önemli” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!