Duymer ile kulak çınlamasına son

Güncelleme Tarihi:

Duymer ile kulak çınlamasına son
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2023 03:53

Duymer İşitme Cihazları Merkezi Genel Müdürü Av. Salih Baz, dünyanın en küçük işitme cihazlarından biriolan ve kulak çınlaması baskılama özelliği bulunan Amerikan malı Starkey İşitme Cihazları’nın Türkiye tekyetkili distribütörü olarak hastaların hizmetine sunmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

25 yıldır Türkiye’nin tüm illerinde faaliyet gösterdiklerini belirten Duymer İşitme Cihazları Merkezi Genel Müdürü Av. Salih Baz, Türkiye genelinde 100 şubeyle hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi. Duymer olarak şimdiye kadar Danimarka ve Almanya’nın seçkin markaları olan İnterton ve Audifon markalarını hastalarının hizmetine sunduklarını ifade eden Baz, “Şimdi de Amerikan malı Starkey İşitme Cihazları’nı Türkiye’ye getirdik. Duymer olarak İnterton, Audifon ve Starkey markalarının Türkiye tek yetkili ditribütörü olarak nano teknolojiye ve ileri teknojiye sahip işitme cihazlarını dünya standartları çerçevesinde 5 yıl garanti avantajlarıyla beraber tüm hastalarımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.

Duymer ile kulak çınlamasına son

Haberin Devamı

DAHA İYİ DUY, DAHA İYİ YAŞA

“İşitme, sağlığınızın ve mutluluğunuzun anahtarıdır” diyen Baz, “Daha iyi duy, daha iyi yaşa anlayışıyla tüm hizmet kalite standartlarımızı teknolojinin getirdiği yeniliklerle paralel olarak geliştirdik. Türkiye’de ISO 9001 kalite belgesine sahip olan en büyük perakende zinciriyiz. Bu sayede Türkiye’nin neredesinde bulunursa bulunsun her hastamız aynı kalite standartlarında hizmet alıp hayata tekrardan bağlanabiliyor. Alman akredite firmalarınca yapılan tüm testlerden başarıyla geçerek kalitemiz tescillendi” ifadelerini kullandı.

Duymer ile kulak çınlamasına son


KULAK ÇINLAMASINDA DOĞRU ADRES

Kulak çınlamasının işitme kayıplı bireylerin yaşadığı sorunlardan biri olduğunu da dile getiren Av. Salih Baz, “Bu alanda uzman odyologlarımızın titiz çalışmaları sonucu hastalarımıza önerilen doğru işitme cihazları sayesinde çınlama sorunlarının sona erdiğini gözlemliyor ve bir çok hastamızda harika sonuçlar elde ediyoruz” dedi. Kulak çınlamasının hastalarda herhangi bir psikolojik sorunları olmamasına rağmen dışarıda olmayan sesleri duyma algısı yarattığını belirten Salih Baz, “Hastaların kulaklarındaki çınlamalar hafif ve yüksek şiddetle olabilmektedir. Geceleri ve sessiz ortamlarda hafif şiddette çınlamalar duyabilmektedir” dişe konuştu.

Haberin Devamı

KİŞİYE ÖZEL TEDAVİ

Kulak çınlamasının kişinin sadece kendisinin duyduğu tıslama, vızıltı, ıslık, uğultu veya çınlama sesi olduğunu belirten Baz, şöyle devam etti: “Çoğu kişide kulak çınlaması endişeyi de beraberinde getirir. Bu çınlamalar uyku düzenini bozar ve günlük yaşamı olumsuz etkiler. Kulak çınlaması bir işitme kaybı değildir. Ancak işitme kaybına dikkat çekilmesi gerektiğini gösteren önemli bir semptomdur. Belirtiler, kişiden kişiye değişebilir. Bu nedenle iyi sonuçlar kişiye özel olarak oluşturulan tedaviyle mümkündür. Duymer İşitme Cihazları Merkezi’nde uzman odyologlarımız sizlere uygun tedaviyi hazırlar ve en uygun işitme cihazını önerir. Starkey İşitme Cihazları’nın hastaya rahatlama sağladığı klinik olarak kanıtlanmış patentli teknolojisi olan Multiflex Tinnitus Teknolojisi, markaya ait tüm işitme cihazlarına entegre edilmiş bir ses terapisidir.”

Haberin Devamı

AMACIMIZ MUTLU ETMEK

Duymer İşitme Cihazları Merkezi Genel Müdürü Salih Baz, “İşitme cihazlarının lider firmalarından biri olarak amacımız kulak çınlaması da dahil olmak üzere işitme zorluğu çeken kişilere doğru işitme cihazını önerip yaşam kalitesini yükseltmektir. Doğru işitme cihazı modelinin kullanılması kulak çınlamasının etkilerini azaltarak, tamamen kaybolmasına neden olabilmektedir” şeklinde konuştu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!