Club Marvy tur operatörlerine tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Club Marvy tur operatörlerine tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 18:38

Club Marvy tur operatörlerine tanıtıldı

Haberin Devamı

İZMİR'in Menderes İlçesi, Özdere mahallesindeki Paloma Club Sultan, yeni bir konseptle düzenlenerek, 'Club Marvy' ismiyle Paloma Hotels Grubu'nun yeni markası olarak dünyaca ünlü tur operatörlerine tanıtıldı.

'Kesre Koyu'nun modern bohemi' olarak adlandırılan  Club Marvy, Avrupa'nın dört ülkesi ile Türkiye'den 450 seçkin tur operatörü ve seyahat acente temsilcisini ağırlayarak sezona başladı. Club Marvy ile birlikte bölgenin de tanıtımını içeren üç günlük "Marvy günleri"ne katılanlara özel program hazırlandı. Kuşadası ve çevresindeki ören yerleri, doğal güzellikleri gezen misafirler için Club Marvy'da gala gecesi düzenlendi.

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Burak Tonbul, yapılan davetin Club Marvy ile birlikte Türkiye'nin de tanıtımına büyük bir katkı sağladığını söyledi. Tonbul, "Avrupa'nın 4 ayrı ülkesinden acentecileri misafir ediyoruz. Paloma'nın  Clup Marvy konseptinin yurt dışındaki acentelere tanıtım programı çerçevesinde  Almanya, Belçika, İngiltere, Hollanda'dan acente temsilcileri ve Thomas Cook'un yöneticileri davetlimiz. Üç  gün boyunca burada bölgemizin tanıtımını yaptık. Konuklarımıza Kuşadası'nı, Efes Antik Kenti'ni, Oleatrium Zeytin ve Zeytin Yağı Tarihi Müzesi'ni, bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini gösterdik. Organik  tatlarını, yiyeceklerini sunduk. Club Marvy'de konakladıkları için yeni konsepti test etme olanağı buldular. Bu kadar seçkin turizmci topluluğunun  böyle bir zamanda, burada olup bu tanıtımı yapması çok önemli. Eminim geriye döndüklerinde hepsi Türkiye'nin satışı için ellerinden geleni yapacaklardır" dedi.

DOĞAYA SAYGI ÖN PLANDA

Paloma Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Ece Tonbul da "Club Marvy" isminin İngilizce harika anlamına gelen "Marvellous"  sözcüğünün sempatik bir kısaltmasından aldığını söyledi. Tonbul, "Club Marvy, İzmir'in en güzel köşelerinden Kesre Koyu'nda, Mayıs sonu açıldı. Tesiste coğrafya ve doğaya duyulan saygı; mimaride, dekorasyonda ve kullanılan ürünlerde kendini gösteriyor. Söke ve Tireli ustaların hasır işleri, bölgeden çıkan mermerler, yerel tekstiller ve kullanılan diğer malzemeler Ege ruhunu yansıtıyor. Club Marvy, yerel zanaat ve üretime duyduğu saygının devamını, galeri ve workshop alanından oluşan Atelier Marvy ile de hayata geçiriyor. Sanat yönetimi  Ferhan İstanbullu ve Döne Otyam tarafından yapılacak Atelier Marvy,  bir galeri mekanı ve düzenli aralıklarla Club Marvy'de misafir olup üretecek sanatçıların atölye çalışmalarını içeren 'Artist Residency' programını kapsıyor. Bu programın amacı, bölgede çağdaş sanata dair sürekliliği olan bir oluşum yaratabilmek. Ekim ayının sonuna kadar Türkiye'den ve dünyanın dört bir yanından gelecek konuklarını ağırlayacak ve tüm sezon boyunca Ege'de, Egeli olmanın tüm inceliklerini misafirlerine yaşatacak. Bu yaz Marvy yazı olacak" diye konuştu.

Latif SANSÜR / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!