Çınar, Foodex 2015’e Damgasını Vurdu

Güncelleme Tarihi:

Çınar, Foodex 2015’e Damgasını Vurdu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2015 11:05

SEKTÖRÜNDE YARIM ASIRLIK DENEYİMİYLE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATAN ÇINAR MAYACILIK, 'ÇINARIM' MARKASIYLA KATILDIĞI İZMİR GIDA VE GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI’NA DAMGASINI VURDU.

Sektöründe yarım asırlık deneyimiyle büyük başarılara imza atan Çınar Mayacılık, ’Çınarım’ markasıyla katıldığı İzmir Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’na damgasını vurdu.
Çınar Mayacılık, FOODEX 2015 İzmir Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. ’Çınarım’ markasıyla bir stant açan firma yetkilileri, unlu mamullerini tanıttı. Fuarın kendileri açısından verimli geçtiğini ifade eden Çınar Mayacılık Yönetim Kurulu Üyesi Necati Polat, "Burada ekmekçilik ve unlu mamuller sektörüne ürünlerimizi tanıttığımız gibi fırınımızda üretip sıcak sıcak halkımıza tattırarak onların beğenisini kazandık. Bu fuarda en çok rağbet gören yeni ürünlerimiz; çerkez ekmeği, kavutlu ekmek, kjafkas ekmeği, Ege çeşnili ve damla sakızlı ekmek ve tahıl ekmek çeşitlerimiz oldu" diye konuştu.
Yarım asırlık deneyimle sektörde etkin hizmet sunduklarını ifade eden Polat, "Yılların getirmiş olduğu bilgi ve birikim, markamızın yakalamış olduğu büyük başarıları da beraberinde getirmiştir. Çınar, Çınarım markası ile ekmekçilik ve unlu mamuller firmasıdır. Kendi değirmenimizde çektiğimiz doğal unlarımız ve un karışımlarımız ile üretim yapmaktayız. Doğal diyoruz; çünkü unumuzun içerisine hiçbir yardımcı ürün ve katkı ilave etmiyoruz. Ekmekçilikte yarım asra yakın tecrübemiz ve ziraat mühendisi olarak meslektaşlarımızın problemlerine yardımcı olmayı daha net ifade ile çözüm ortağı olarak hizmet vermekteyiz. Çınarım markalı ürünlerimizin üretim yeri İzmir merkezli olmakla birlikte ürünlerimizi tüm Türkiye’ye sunmaktayız. Ürünlerimiz helal belgeli İSO 9001, İSO 22000 belgelerine sahiptir" dedi.
Necati Polat, şöyle devam etti:
"Eylül ayında Almanya Münih İBA 2015 Fuarında gözlemlerimize göre Türkiye’de ekmekçilik sektörü Avrupa ve Dünya ile yarışacak seviyededir. Üretim teknolojileri ve kalitemiz Almanya, Fransa ile yarışır seviyededir. Tek eksiğimiz Türkiye’de ekmekçiliğin okulunun olmaması, dernekler vasıtası ile yapılan çalışmaların yetersiz kalmasıdır. Bunu aştığımız takdirde Türkiye, Avrupa ve Dünyanın lider ülkesi olmaya aday olacaktır. 2016 yılın da Fransa’nın Paris şehrinde yapılacak olan sektörün en büyük fuarında da olacağız. Oradaki sektörel gelişmeleri yakından takip edeceğiz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!