Güncelleme Tarihi:
EGE Üniversitesi ile Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iş birliği ile Tıp Fakültesi Hastanesi Yemekhanesi, doğrudan çiftçiden alınan gıda ürünleri ile yaptığı yemekleri personel, hasta ve hasta yakınlarına sunmaya başladı.
Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Birliğini ziyaret eden Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, iş birliğini hayata geçirdiklerini belirterek, öğrenci ve personelin kaliteli, güvenilir gıda tüketeceğini, çiftçinin de ürününü en iyi şekilde değerlendireceğini anlattı. Budak, çiftçinin ürününün doğrudan öğrencinin sofrasına getirdiklerini vurguladı. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi İzmir Bölge Müdürü Mehmet Tevfik Ongun ise Ege Üniversitesi ile yapılan projenin kendilerini cesaretlendirdiğini dile getirerek, "Diğer üniversite ve kurumlarla da seri görüşmeler yaptık. Benzer protokolleri birçok kurumla imzalamış durumdayız. Çağın gelişen ekonomik dinamiklerine uyum sağlayarak pazar payımızı artırmak için Ege Üniversitesi'nin bilgi birikiminden yararlanmak istiyoruz" dedi.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF