Güncelleme Tarihi:
İZMİR'de, geçmişi ortaçağa uzanan, yıllar sonra 1950'de yeniden kurulan ve ortak ilgi alanı yemek sevgisi olan Chaine Des Rotisseurs'ün üyeleri Vamos Gastro Pub'da buluştu.
Ev yapımı reçetelerle modern dokunuşları birleştirerek doyumsuz lezzetlerle buluşmayı sağlayan, Akdeniz ruhunun birlikte yaşandığı Vamos'ta gerçekleşen buluşmanın ev sahipliğini Kurucu Başkanı Bülent Akgerman üstlendi. Şef Fazlı Kahraman ve ekibi buluşmaya çok özel bir mönü hazırladı. Ahtapoz carpaccio balık üçlemesi ile başlayan gece naneli vinegret soslu enginar salatası, bisk soslu ev yapımı taglitelle ile karides burgunione ile sürdü. Kalamar salteados, narenciye soslu deniz börülcesi ile Ege dil balığı, beyaz şarap sorbe ile verilen küçük molaflambe edilmiş kuşkonmaz, sakız beğendi ile ızgara kuzu sırtı, kırmızı şarapla pişirilmiş elma kremalı armut ile ziyafete son nokta konuldu.
Başkan Bülent Akgerman, sunulan lezzetler ve servis nedeniyle Vamos Gastro Pub İşletmecisi Taylan Güçeli'ye plaket vererek teşekkür etti.
Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)
Fotoğraf kodu: ChnDsRotıs-Vamos
01)Elvan- Sabri Ünlütürk
02) Ladin, Ömer- Öznur Pelit
03) Birol -Olcay Celep, Dilek- Ahmet Göksan
04)Bengi - Temel Aycan Şen
05)Melda- Enis Güner, Murat- Hatice Güner
06) Andaç Yeşilyurt, Ahmet Güzelyağdöken, Serkan Saysen
07)Rıza Elibol, Pamela Tito
08-09)Arzu- Mehmet Bastıyalı
10)Özlem- Bülent Akgerman
11) Ali - Banu Vardar Tosunoğlu
12)Nedim- Saba Sara, Taylan Güçeli- Karetyna Annekova
13) Bülent Akgerman, Taylan Güçeli
14) Seda- Ersin Tezol