Cenk Telkıvıran Orkestrası yaz konserlerine start veriyor

Güncelleme Tarihi:

Cenk Telkıvıran Orkestrası yaz konserlerine start veriyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2022 05:34

Cenk Telkıvıran Orkestrası yaz konserlerine O Ses Almanya’da Tan Taşçı’nın ‘Yalan’ şarkısıyla jüriyi ve izleyicileri büyüleyen Zeynep Avcı ile başlıyor.

Haberin Devamı

28 Temmuz Perşembe günü Hayal Kahvesi Çeşme’de sahne alacak olan Zeynep Avcı ve Cenk Telkıvıran Orkestrası, izleyenlere müzik ziyafeti sunacak. Orkestra yaz boyunca farklı birçok yerde müzik severlerle buluşacak. Yaz konserleri için hazır olduklarını ifade eden grubun Kurucusu Cenk Telkıvıran, “Bu yazı dolu dolu geçireceğiz. Çeşme, Kuşadası, Bodrum ve daha birçok yerde konserlerimiz olacak. Müzik severlerle buluşacağımız için mutluyuz. Herkesi bekliyoruz” dedi.

Cenk Telkıvıran Orkestrası yaz konserlerine start veriyor


KEYİFLİ ANLARI UNUTULMAZ
ANILARA DÖNÜŞTÜRÜYORLAR
Yıllardır Türkiye’nin birçok şehrinde sahneye çıkan, güçlü kadrosu ve enerjisiyle eğlenceyi doruğa taşıyan Cenk Telkıvıran Orkestrası’nı bu sene de yoğun bir yaz sezonu bekliyor. Konserler dışında, nişan, düğün, toplantı ve özel organizasyonlarda sunduğu müzik hizmetiyle her zaman keyifle hatırlanacak anılar bırakmayı hedeflediklerini söyleyen Cenk Telkıvıran, “Bizce keyifli anları unutulmaz anılara dönüştüren şey severek yıllarımızı verdiğimiz müziğin tılsımından kaynaklanıyor. Bu yüzden, Cenk Telkıvıran Orkestrası olarak detaylı, özverili ve eğlenceyi sınırsız kılan bir müzik hizmeti sunuyoruz” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!