Cenk Eren'den Tanju Okan şarkıları

Güncelleme Tarihi:

Cenk Erenden Tanju Okan şarkıları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 11:54

Cenk Eren'den Tanju Okan şarkıları

Haberin Devamı

İZMİR'in Urla İlçesi'nde düzenlenen Tanju Okan Pop Müzik Beste Yarışması kapsamında ilçeye gelen ünlü şarkıcı Cenk Eren, İskele Mahallesi'nde bulunan Şehit Polis Ali Fehmi Parkı'nda Tanju Okan şarkılarını seslendirdi.

Kısa bir süre önce Tanju Okan şarkılarından oluşan bir albüm çıkaran Cenk Eren, Urla halkına keyifli bir gece yaşattı. Hep bir ağızdan şarkılara eşlik eden Tanju Okan hayranların merhum sanatçıyı bir kez daha yad etti. Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi işbirliği ve Mete Grup sponsorluğunda gerçekleşen konsere Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve eşi Günay Uyar, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, Mete Grup Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Mete, Türkiye Yelken Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Ahmet Yentur, Urla Kent Konseyi Başkanı Prof Dr. Canan Balkır, Belediye Meclis Üyeleri, sinema ve ses sanatçısı Nazan Şoray ve Urlalılar katıldı.

Gecenin sürpriz konuğu olan sinema ve ses sanatçısı Nazan Şoray ise yeni şarkısı Steril Sevda ve Hal Hal ile konsere renk kattı.

Konserin sonunda Kaymakam Demiryürek ve Başkan Uyar ünlü şarıkcı Cenk Eren'e çiçek takdim etti.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!