Güncelleme Tarihi:
İZMİR'deki Swissotel Büyük Efes'in ana restoranı Cafe Swiss'in bölgesel lezzetler köşesi, 27 Ocak'a kadar misafirlerini Halil İbrahim Sofrası'nda ağırlıyor.
Cafe Swiss misafirleri, Güneydoğu Anadolu'dan gelen konuk aşçılar Süleyman Engin ve Aydın Yavuzoğlu'nun özel sunumuyla hazırlanan sembusek, kaburga dolması, pelül, ikbebet, belloh gibi bölgeye has lezzetleri öğle yemeğinde yiyebiliyor. 13-24 Mart tarihlerinde ise, bölgesel lezzetler köşesine Konya Mutfağı konuk olacak. Cafe Swiss'in açık büfe öğle yemekleri hafta içi her gün 12.00- 15.00 saatleri arasında sunuluyor.
Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF