Bu topun içinde kocaman emek var

Güncelleme Tarihi:

Bu topun içinde kocaman emek var
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2021 18:23

DURMUŞ-Nefise Sevgi çiftinin 1997’de devralarak yeniden hayat verdikleri Bravo Patisserie iki şubesiyle tüketicilerin en tatlı noktası oldu. Marka, çikolata ve pastanın yanı sıra dondurmada da iddialı. Nefise Sevgi, dondurmanın en zor üretilen ama kolay tüketilen bir ürün olduğuna dikkat çekerek, “Dondurmanın hazırlık süreci uzun ve meşakkatlidir. Meyve tedariki sıkıntılı, kalitelisini bulmak zor, fiyatları sürekli değişkendir. Pastörize edilmemiş ve Tarım Bakanlığı tarafından onaylanmamış herhangi bir çiftlikten kesinlikle süt almıyoruz. Yıllardır güvendiğimiz aynı tedarikçiden sütümüzü alıp kalitemizi korumaya çalışıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Bu topun içinde kocaman emek var

 


50’NİN ÜZERİNDE ÇEŞİT
Dondurmada çeşitliliğin çok önemli olduğunu söyleyen Sevgi, “Özellikle mevsiminde yetişen meyveleri işleyerek, sütlü, kuruyemişli ve çikolatalı çeşitleriyle birlikte 50’nin üzerinde dondurmamız var. Hepsini aynı anda sergilemek çok zor. Bu nedenle ara ara çeşitlerimizi değiştirerek müşterilerimizle buluşturuyoruz. Dondurmanın artık tek başına sektör haline dönüştüğünü görüyorum. Dondurma sevenlere tavsiyem ise dondurmalarını dondurmacıdan almaları yönünde. İnanın, o topun içinde kocaman bir ekibin emeği ve zamanı var. Bu sevgi ve enerjiyi kelimelere sığdırmak mümkün değil. O yüzden seçiminizi yaparken lütfen pazarlığa dönüştürmeyin. Bu bizleri çok üzüyor. İşini iyi yapanın takdir edilmesi bizi mutlu ediyor. Maddiyattan daha da önemli” diye konuştu.

Haberin Devamı

 
DURMUŞ SEVGİ ANISINA ‘DONDUR’
BRAVO ailesinin yakın zamanda kurucularından Durmuş Sevgi’yi kaybettiğini hatırlatan Nefise Sevgi, “Eşim Durmuş Sevgi adına ‘Dondur’ isimli dondurma hazırladık. Tam da kendisinin sevdiği gibi, yoğun çikolatalı ve orman meyveli. Çok yakında müşterilerimizle paylaşacağız. Her zaman aldığı eğitimler, yaratıcı kişiliği, yüksek iletişim becerisi, disipliniyle Bravo’da yeni başlangıçlara öncü olan merhum Durmuş Sevgi’yi anmak adına böyle bir şey yaptık” ifadelerini kullandı.

 
SEVGİLERİNİ KATIYORLAR
NEFİSE Sevgi, Bravo’nun 26 yaşında bir çiftin gençliğin verdiği enerji ve minik ekiple başlayan hikayesinin bugün 70 kişilik kadrosuyla her gün taze binlerce malzemeyi seçip, ayıklayıp, işleyip tekrar tekrar vitrinlerini lezzetli ürünlerle dolduran butik bir işletme olduğunu dile getirdi. Sevgi, “Tedarik, üretim, sergileme, sunum, satış süreci yüksek enerji ile yoğun takip isterken sonucun başarıya ulaşması ve müşterilerimizde hissettiğimiz memnuniyet bizi tarif edilemez şekilde mutlu ve en önemlisi motive ediyor. Yıllardır dünyada üretilen yeni ürünleri yakından takip ediyor, ulaşıyor, kullanıyor ve her zaman güncel olmaya çalışıyoruz. Ayrıca bu malzemeleri doğru üretip, sağlıklı hale getirip, besin değerini kaybetmeden çocuklarımıza sunuyoruz. Çünkü Bravo ailesi olarak biz de tüketiyoruz” bilgisini paylaştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!