Bu sene sağlık olsun

Güncelleme Tarihi:

Bu sene sağlık olsun
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2020 22:17

DENİZCİNİN BAYRAMI, DÜĞÜNÜ 

Haberin Devamı

Her şeyin çok çabuk tüketildiği günümüz dünyasında her yıl artan tekne ve deniz sevdalısının yanı sıra hem denizde, hem de karada gerçekleşen farklı etkinlikleriyle de bir deniz festivaline dönüşen American Hospital The Bodrum Cup’ta bu yıl yarış yok. Sadece yarış değil, aynı zamanda denizcilerin kimine göre bayram, kimine göre de düğün günü olan bu dev organizasyon bu sene tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi engeline takıldı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ADANDI

Yolcularla birlikte yapılan bir etkinlik olma özelliğiyle dünyada ‘bir numara’ olan, Türk yelkenciliğini, mühendisliğini, Bodrum Yarımadası’nı dünyaya ve Akdeniz’e destinasyon olarak tanıtıp gelişimine katkı sağlayan, Bodrum markasını dünya pazarlarında bir üst lige taşıyan, ilçe ekonomisine milyonlarca dolarlık katma değer yaratan yarışların 32’nci yılı pandemide bizler için kendi hayatlarını riske atarak 7/24 görev yapan sağlık kahramanlarına adandı.

Haberin Devamı

TÜM KAHRAMANLAR BULUŞACAK

Organizasyon komitesinden yapılan yazılı açıklamada, “Bu sene yarış yok. 20 Ekim’de The Bodrum Cup’ın bayrak gemisi STS Bodrum’da geçmiş 31 yılın şampiyonları bu senenin kahramanlarıyla buluşup bir anma seyri yapacak. Zaten nasıl çekecektik o halatları aramıza mesafe koyarak? Ter, gözyaşı ve kahkaha birbirine karışmadan patlamaz ki balon! Hele ki nasıl kaldıracağız kupayı takımca kucaklaşamadan? Bu sene böyle oldu. Sağlık olsun” denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!