Bornovalı çocuklardan 29 Ekim’e özel konser

Güncelleme Tarihi:

Bornovalı çocuklardan 29 Ekim’e özel konser
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2018 11:30

Bornovalı çocuklardan 29 Ekim’e özel konser

Haberin Devamı

BORNOVA Belediyesi, Cevdet İnci Eğitim Vakfı ve Barış İçin Müzik Vakfı işbirliğinde, 2015 yılından bu yana eğitim alan Bornovalı çocuklar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel konser verdi.

Bornovalı çocuklar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri için sahnedeydi. ‘Barış için Müzik’ projesi kapsamında, Bornova Belediyesi, Cevdet İnci Eğitim Vakfı ve Barış İçin Müzik Vakfı işbirliğinde, Naldöken Kültür Merkezi’nde 2015 yılından bu yana eğitim alan çocuklar, Cumhuriyet’in ilanının 95. yılında büyük bir heyecan yaşadı. Şef Tolga Akın yönetimindeki çocuk orkestrası, Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü Konferans Salonu’ndaki konserde birbirinden özel parçaları başarıyla seslendirdi. Konser, hep bir ağızdan söylenen İzmir Marşı ile son buldu. Başta sahnede büyük heyecan çocukların aileleri olmak üzere salonu dolduranlar, ellerindeki Türk Bayrakları ile coşkuya katıldı. Performansları ile büyük beğeni toplayan çocuklar ayakta alkışlandı.

İZDSO İLE AYNI SAHNEYİ PAYLAŞACAKLAR

Şef Tolga Akın, Bornovalı çocukların 23 Nisan’da İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile birlikte sahnede olacağını söyledi. İki yıldır Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde 23 Nisan konseri verdiklerini hatırlatan Akın, "Bu çocuklarımız adına çok gurur verici bir durum" dedi.

Konseri, Cevdet İnci Eğitim Vakfı Başkanı Şerife İnci Eren, Bornova Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Akkaya, Bornova Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Hamamcılar ve Bornova Belediyesi Meclis Üyesi Tacettin Bulut ile Yaşar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Nazım Sözer birlikte izledi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!