Bodrum'a yakıştı

Güncelleme Tarihi:

Bodruma yakıştı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2021 15:10

Sanatseverleri bir araya getiren Baaf Bodrum Sanat ve Antika Fuarı’nın açılış gecesinde 5 bin 300 kişi ile katılım rekoru kırıldı. Bodrum’da ilk kez bir sanat fuarında bu rakama ulaşıldı.

Haberin Devamı

 

ANTİKASEVERLER BULUŞTU
Türk ve dünya turizminin gözde mekanı Bodrum bu kez antika meraklısı ve koleksiyoner sanatseverlere ev sahipliği yapıyor. Sanatın iyileştirici gücüyle geçirdiğimiz kötü günlerin izlerinin silinmesinin hedeflendiği Baaf Bodrum Fuarı, Muğla Büyükşehir ve Bodrum Belediyesi’nin desteğiyle Herodot Kültür Merkezi’nde açıldı.

Bodruma yakıştı

AÇILIŞTA KATILIM REKORU
Kerem Görsev’in mini konseriyle gerçekleşen açılışa Vali Orhan Tavlı, Belediye Başkanı Ahmet Aras, Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu’nun da aralarında yer aldığı siyaset, iş ve sanat dünyasından 5 bin 300 kişi katıldı. Bu rakam Bodrum’da bir sanat fuarının açılışında ulaşılan rekor katılım olarak da kayıtlara geçti.

Haberin Devamı

VAKT-İ FENER’E BÜYÜK İLGİ
Bu akşam saat 24.00’e kadar gezilebilecek etkinlikte 500’ün üzerinde sanatçının eserleri 4 bin metrekarelik alanda sergileniyor. 15 binden fazla sanatseverin beklendiği fuarda, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği Burak Karavit imzalı “Vakt-i Fener” de ilk kez sanatseverlerle buluştu.


Lüksü sanatla
buluşturuyor

Lüks markalarla sanatı, modayla düşleri birleştiren Melek Kocasinan’ın (Gao Anqi) yeni serisi “Dream Objects–Düş Nesneleri” de Bodrum Sanat ve Antika Fuarı’nda sanat tutkunlarıyla buluştu.

Chanel, Rolex, Prada, Louis Vuitton, Cartier gibi dünyaca ünlü markaları odak noktasına alan Kocasinan, renkli ve çekici kolajlarıyla sanatseverleri yine cezbetmeye hazırlanıyor. Çin’den gelen köklerini, Amerika’da aldığı eğitimleri ve Türkiye’de yaşadığı deneyimleri sanatıyla sentezleyen ünlü sanatçı, eserlerinde Çince ‘düş/rüya’ kelimesini de kullanıyor. Bu sayede köklerine de vurgu yaparken, düşleriniz ve arzularınız için de kendinizi sorgulamanızı sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!