Bilsev Group Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilsev: Ferdi Baba Dubai yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Bilsev Group Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilsev: Ferdi Baba Dubai yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2022 03:40

Pek çok sektörde gösterdiği başarı grafiği ile adından söz ettiren Bilsev Group, 2022’de çok daha iddialı işlere imza atacak. Bilsev Group Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilsev, Ferdi Baba’nın Dubai yolcusu olacağını müjdelerken, Mykonos’ta açılması planlanan yeni şube için de yeşil ışık yaktı.

Haberin Devamı

 

 

40 YILI aşkın tecrübesi ve her zaman yükselen başarı grafiğiyle bugün gıda, e-ticaret, beyaz eşya ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyet gösteren Bilsev Group, günden güne büyüyor. Çeşme Marina, Alaçatı Port, Alaçatı Köyiçi, Karşıyaka Hilltown ve son olarak İstinyePark İzmir’de açılan ‘Ferdi Baba’ ile marka haline haline gelen Bilsev Grup bünyesinde pek çok lezzet durağı bulunuyor.
Ferdi Baba Restoran’ın pizza markası olarak doğan ‘Baba Pizza’, sunduğu lezzetler ve ambiansıyla fark yaratan ‘Fabrice’, molaların lezzet noktası haline gelen ‘Tower Restoran’ ve en yeni restoranları ‘Padre’ her gün misafirlerine geniş bir yelpazede farklı ve lezzetli seçenekler sunuyor.
Bugüne kadar, girdiği tüm zor ve iddialı sektörlerde yoluna sağlam adımlarla devam eden Bilsev Group Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilsev’le hedeflerini ve projelerini konuştuk.

Haberin Devamı

Bilsev Group Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilsev: Ferdi Baba Dubai yolcusu

HEDEF HER ZAMAN EN İYİ OLMAK
Tüm bu başarı hikayelerini yenilikçi vizyonlarına, dinmeyen heyecanlarına ve her zaman ‘en iyisi’ olmak için hiç durmadan çalışmalarına borçlu olduklarını söyleyen Bilsev, “Türkiye’nin yükselen şirketler grubu olarak, şehrimize, ülkemize ve kendi insanımıza değer katmak amacıyla çalışmaya devam edeceğiz. Hizmet ve ürün kalitemizden asla ödün vermiyoruz. Birbirinden nitelikli, özverili çalışma arkadaşlarımızla birlikte başarı odaklı ilerliyoruz ve bundan besleniyoruz. Hayallerimiz büyük, daha gidilecek çok yolumuz var” dedi.

ULUSLARARASI MARKA OLACAĞIZ
Geçtiğimiz günlerde 5’inci şubesi İstinyePark İzmir’de açılan Ferdi Baba Restoran’ı anlatırken duyduğu mutluluk gözlerinden okunan Tevfik Bilsev, Türkiye’de olmayan güzellikte bir mekanı hizmete sunmaktan dolayı gururlu olduklarını dile getirdi. Uluslararası bir marka olma yolunda ilerlediklerini vurgulayan Bilsev, Ferdi Baba’nın yeni şubesinin önümüzdeki aylarda Dubai’de açılacağını müjdeledi. Tevfik Bilsev, Mykonos’ta açılması planlanan yeni şube için de yeşil ışık yaktı. Kısa bir sürede başarı merdivenlerini hızla çıkan Ferdi Baba’yı bu noktaya götüren en önemli unsurun istikrar olduğunu dile getiren Bilsev, “Doğallığımızdan ve kalitemizden asla ödün vermiyoruz. Sabahın saat 4’ünde yola çıkıp İzmir ve çevresindeki üreticilerden taze ürün ve balık alıyoruz. Böylelikle üretici de kazanıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bilsev Group Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilsev: Ferdi Baba Dubai yolcusu


BABA PİZZA BÜYÜYOR
ÇEŞME Marina, Karşıyaka Hilltown ve Alaçatı Köyiçi’nde bulunan bulunan Baba Pizza’nın da oldukça sevildiğini dile getiren Tevfik Bilsev, yeni bir yapılanmaya giderek Türkiye’nin çeşitli yerlerinde şube açacaklarını duyurdu. Dondurulmuş pizza üzerinde de çalışmalar yaptıklarını paylaşan Bilsev, Baba Pizza markasının zincir marketlerin raflarında yer alacağının haberini verdi. Karşıyaka Hilltown’da ve İstinyePark İzmir’de bulunan iki ayrı şubesiyle adından söz ettiren ve Fabrice Restoran’ın da kısa sürede fark yarattığını söyleyen Tevfik Bilsev, “Fabrice, konsepti ve menüsüyle tamamen Bilsev Group’a ait bir restoran. Özgünlüğü, sunduğu lezzetler ve ambiyansıyla fark yaratarak kısa sürede ünü İzmir sınırlarının dışına taşan bir marka haline geldi. Ferdi Baba bizim için rüştünü kanıtlamış bir yer, Fabrice ise henüz çocuğumuz. Özenli bir şekilde büyütmek için elimizden gelen her şeyi yapıyorz” dedi.

Haberin Devamı

 
İTOB’A YENİ TESİS
MENDERES’teki İTOB Sanayi Bölgesi’nde 5 bin metrekarelik bir tesis kurduklarını da dile getiren Tevfik Bilsev, “Soğuk hava depoları, balık işleme tesisi ve her şeyin direkt olarak oradan gidebileceği tesisimiz bu yıl devreye girdi. Biz büyümeden önce altyapıyı hazırladık. Çünkü büyüdüğümüz zaman sorunlar yaşayacağımızı öngörüyorduk. Hammadde ve herkesin gündeminde olan bir gıda sorunu var. Bunu yaşamamak adına atılmış bir adım diyebiliriz. Bütün her şey stoklu ve gıda mühendislerimiz tarafından kontrol ediliyor” ifadelerini kullandı.

 
ÇEŞME’DE YAŞAMAK
BİR AYRICALIK
PANDEMİNİN herkes gibi kendilerini de etkilediğini paylaşan Tevfik Bilsev, bu süreci fırsata çevirenlerden oldu. Pandemiye rağmen şirket olarak ciddi cirolar yaptıklarını ve büyüdüklerini açıklayan Bilsev, “O dönem bize yaradı. 2022 sezonuna da oldukça iddialı giriyoruz. Yine bir numara olmaya devam edeceğiz” dedi. Çeşme’nin kalbinde ayrı bir yerinin olduğunu belirten Bilsev, “Çeşme hepimizin çocukluğu. Durağanlığıyla, rüzgarıyla, insanıyla Türkiye’deki ender yerlerden biri. İnsan burada mutlu oluyor, nefes aldığını hissediyor. Ayrıca Çeşme sürekli gelişiyor. Pandemi döneminde bile en çok faydalanılan yerlerden oldu. İnsanlar kışın gelip burada yaşadı, evlerinden çalıştı. Çeşme’de yaşamak bir ayrıcalık” dedi. Çeşme’de bulunan pek çok mekanın kış aylarında kapanmasına rağmen Ferdi Baba yılın 12 ayı hizmet verdiğine dikkat çeken Tevfik Bilsev, bu durumu ise şu sözlerle özetledi: “Marka olmak böyle bir şey. Kaliteyi korumak için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte yaz-kış fark etmeden hiç durmadan çalışıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!