Beşiktaş’ın en genç yöneticisi Efe Bezci

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş’ın en genç yöneticisi Efe Bezci
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2021 22:18

BESA Grup ve Beşiktaş Spor Kulübü yönetim kurulu üyeliklerini bir arada yürüten Efe Bezci, siyah-beyazlı takımda iki büyük onur birden yaşadı. Kulüp tarihinin en genç yöneticisi olan 31 yaşındaki iş insanı, takımının şampiyonluk ipini göğüslemesiyle bu sevinci yaşayan en genç yönetici unvanının da sahibi oldu.

Haberin Devamı



Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, geçtiğimiz yıl takımın 34’üncü başkanı Ahmet Nur Çebi’nin listesinde yer alarak yönetim kuruluna girmiş ve adını kulüp tarihine “en genç yönetici” olarak yazdırmıştı. Kulüp için yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Bezci, siyah-beyazlı takımın lig maratonunu birinci bitirmesiyle bu unvanının yanına “Beşiktaş Spor Kulübü tarihinde şampiyonluk yaşayan en genç yönetici” onurunu da ekledi. Babası da Beşiktaşlı olan Bezci, “Kulübüme hizmet etmekten onur duyuyorum. Bu hizmetin karşılığını kupayla almak ve adımı âşık olduğum takımımın tarihine yazdırmak ise ayrıca gurur verici. Tabii bunun bana yüklediği sorumluluğun da farkındayım. Bu bilinçle Beşiktaş’ı daha büyük hedeflere taşımak için aşkla çalışmaya devam edeceğim” diyor.

Haberin Devamı

“BEŞİKTAŞ BENİM
MOTİVASYON KAYNAĞIM”
Henüz 21 yaşındayken Türkiye Genç İş Adamları Derneği’nin en genç üyesi olan Efe Bezci, iş dünyasının yakından tanıdığı bir isim. Başarılarla dolu bir kariyer öyküsüne sahip olan iş insanı, aile şirketi ve Beşiktaş yönetim kurulu üyelikleri dışında aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği delegesi, Ankara Ticaret Odası meclis üyesi ve Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği üyesi olarak çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun iş temposunu ve kulüp çalışmalarını birlikte yürüten Bezci, “Beşiktaş benim motivasyon kaynağım” deyip ekliyor: “Hayatımın vazgeçilmez bir parçası Beşiktaş. Kulüp için yaptığım çalışmaları asla iş olarak görmüyorum. Aksine bu çalışmalar beni iş hayatımda da motive ediyor, dinç tutuyor. Ayrıca daha yapacak çok işimiz var. Hedeflerimiz çok büyük.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!