Bedia Muvahhit ödülleri dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Bedia Muvahhit ödülleri dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 14:07

Bedia Muvahhit ödülleri dağıtıldı

Haberin Devamı

İZMİR'de bu yıl yedincisi düzenlenen ArmaKatre Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri sahiplerini buldu.
Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi'nde Sahne Tozu Tiyatrosu Kurucusu ve Genel Yönetmen'i M. Çağlar İşgören'in düzenlediği törende ödüller konuk sanatçılar Göksel Kortay, Selçuk Yöntem, Merih Tangün, Defne Yalnız, Zeynep Tedü, Kerem Atabeyoğlu, Almila Uluer Atabeyoğlu ve Oya Başak tarafından verildi.
Sahne şovunda ise Atılgan Gümüş ve Cenk Bıyık, 'Two Tenors' adlı müzikal gösterilerinden bir bölümü gerçekleştirirken seyirciler keyifli anlar yaşadı. Ödüller şöyle dağıldı,
Yılın En Başarılı Komedi Erkek Oyuncusu: Evet İstiyorum adlı oyunla İzmir Devlet Tiyatrosu'ndan Ozan Yıldırım, Yılın En Başarılı Komedi Kadın Oyuncusu: Evet İstiyorum adlı oyunla İzmir Devlet Tiyatrosu'ndan Sibel Ağalday, Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu: Kral Lear adlı oyunla Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'ndan Hakan Taner Yıldırım, Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu: Ağaçlar Ayakta Ölür adlı oyunla İzmir Devlet Tiyatrosu'ndan Hülya Savaş, Yılın En Başarılı Yönetmeni: Ağaçlar Ayakta Ölür adlı oyunla İzmir Devlet Tiyatrosu'ndan Bozkurt Kuruç, Yılın En Başarılı Prodüksiyonu: Kral Lear adlı oyunla Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu.
Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu: Kral Lear adlı oyunla Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'ndan Murat Niyazi Emre, Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu: Evet İstiyorum adlı oyunla İzmir Devlet Tiyatrosu'ndan Menekşe Özyiğit, Yılın En Başarılı Genç Kuşak Erkek Oyuncusu: Ada adlı oyunla Bademler Köy Tiyatrosu'ndan Emrah Kurtoğlu, Yılın En Başarılı Genç Kuşak Kadın Oyuncusu: Ayak Bacak Fabrikası adlı oyunla Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'ndan Deniz Bice, Yılın En Başarılı Giysi Tasarımı: Don Kişot'un Görülmedik Serüveni adlı oyunla Tiyatro Terminal'den Feyza Tatar, Yılın En Başarılı Işık Tasarımı: Çiçu adlı oyunla İzmir Devlet Tiyatrosu'ndan Kemal Gürgün ve Yılın En Başarılı Sahne Tasarımı ise Kral Lear adlı oyunla Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'ndan İlker Şahin.
Göksel Kortay Özel Ödülü'nü yılın en başarılı Anadolu tiyatrosu seçilen Tatbikat Sahnesi, Yılın En Başarılı Oyun Yazarı ödülünü Bihter Özdemir Dinçel, Sanata Destek Veren Yerel Yönetici Ödülü'nü ise Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı aldı.
Mehmet KURT, İZMİR (DHA)

01) Emre Altıntaş- Hande Ülgentay
02) Oya Türkeköle, Meltem Özer, Sevgi Garip, Seyhan Yaser İyikalpli
03) Beril Köçük, Elif Kösnek, Ayşe Altınbulak
04) Yasemin Gider, Songül Öcbe, Pervin Nalbant
05) Sidal Bıçakçı- M. Çağlar İşgören, Merih Tangün, Engin Seçkin, Göksel Kortay, Haldun Dormen, Defne Yalnız, Oya Başak, Zeynep Tedü
06) Zeynel, Nagehan, Ayşen, Alper Bakıcı
07) Toygar Köse- Süreyya Kilimci
08) Bihter Özdemir Dinçel
09) Gülder Pınar
10) Arzu Süer, Yusuf Bulut, Neslihan Erkaya
11) Yılmaz-Yasemin Şimşek Tüzün
12) Kardelen Arpacı, Berfin Gül
13) Güldeniz Türküstün
14) Şafak Sipahi, Nazlı Kayı, Elif Gazel
15) Aslı Satıcı, Kumru Ömercioğlu, Murat Biricik, Özge Karataş, Zekiye Hayat
16) Almila Uluer- Kerem Atabeyoğlu
17) Öznur Öztürk, Gamze Aksoy
18) Özer Kestane, Erdoğan Özdemir
19) Kübra Zaralı, Ahenk Er
20-21) Cenk Bıyık- Atılgan Gümüş
22) Hakan Taner Yıldırım
23- 26) Ödül alan ve verenler toplu foto

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!