Bayraklı'da yanlış parka ceza

Güncelleme Tarihi:

Bayraklıda yanlış parka ceza
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 11:37

Bayraklı'da yanlış parka ceza

Haberin Devamı

BAYRAKLI Belediyesi zabıta ekipleri, UKOME kararı alınmış cadde ve sokaklarda yanlış yere park edilen araçlarla ilgili denetim yapıyor, uyarıları dinlemeyenlere ceza yazıyor.
Okulların açılmasından sonra artan yoğun trafik, birçok sürücünün yanlış parklarıyla çileye dönerken, Bayraklı Belediyesi trafik zabıta ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Özellikle yol kenarlarına ve kaldırımlara gelişi güzel park edilen araçların sahipleri önce uyarılıyor, uyarıyı dikkate almayanlara para cezası kesiliyor. 1608 sayılı kanun gereği UKOME kararı alınmış yerlerde ve pazar yerleri etrafında yanlış park edenlere, meskun mahalde park eden nakliye araçlarına 219 TL, 5326 sayılı kanun gereği kaldırım üzerine park edenlere de 105 TL cezai işlem uygulanıyor.
DUYARLILIK ÇAĞRISI
Kentteki trafik yoğunluğunun, Bayraklı'da da yaşandığını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Özellikle iş ve okul giriş çıkış saatlerinde oluşan trafik sıkışıklığının önüne geçmek için ekiplerimiz yetki sınırlarımız içindeki cadde ve sokaklarda sürekli denetimlerde bulunuyor. Yanlış park konusunda tüm sürücülerimizin hassas olması gerekiyor. Engellilerin geçişini engelleyecek şekilde araçların park edilmemesi gerekiyor. Özellikle bu konuda tüm hemşehrilerimin duyarlı olmasını istiyorum" dedi.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!