Başkan Atila’ya gençlere destek ödülü

Güncelleme Tarihi:

Başkan Atila’ya gençlere destek ödülü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 12:48

BORNOVA Belediye Başkanı Olgun Atila, Ege Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kristal Yaka İş Ödülleri’nde Gençlere Destek Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Haberin Devamı

Şirketler ve iş insanlarının çeşitli kriterlere göre öğrencilerin gözünden değerlendirildiği Kristal Yaka İş Ödülleri’nin töreni Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde yapıldı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, iş dünyasına yönelik olarak pek çok kategoride ödül verilen organizasyonda 'Gençlere Destek Özel Ödülü’ne layık görüldü. İş dünyasını geniş açıdan değerlendiren öğrenci organizasyonunda geçen yıl Olgun Atila’nın aldığı Onur Ödülü’nün sahibi ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu oldu. Başkan Olgun Atila törende, hem kendisininkini hem de yoğun programı nedeniyle katılamayan Kocaoğlu'nun Onur Ödülü’nü aldı. Başkan Olgun Atila, sunuculuğunu ünlü spor spikeri Dilara Gönder’in yaptığı, öğrenci topluluklarının dans gösteriyle renklenen ödül töreninde gençlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Gençlerle birlikte olmak ve onların elinden ödül almaktan büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bornova bizim evimiz ve ortak aklı ilke edindiğimiz yönetim anlayışımızda Ege Üniversitesi bizim en önemli partnerimiz. Bornovamızın bugünler gelmesinde siz gençlerin ve üniversitemizin büyük katkıları var. Bu güzel vatan Büyük Öndemiz Atatürk ve hiç düşünmeden canlarını feda eden şehitlerimizin bize armağanı. Bizlere düşen gören ülkemizi bilimin ışığında daha aydınlık günlere taşımak" diye konuştu.

 

BAKMADAN GEÇME!