Aynı anda 3 kanserden kurtuldu

Güncelleme Tarihi:

Aynı anda 3 kanserden kurtuldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2021 20:48

YOZGAT’ta ikamet eden 70 yaşındaki Mühibe Keleş, tedavi için geldiği İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki görevli doktorların büyük dikkati sayesinde, vücudunda bulunan üç farklı kanserden aynı anda kurtuldu.

Haberin Devamı

Bakırçay Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Soner Gürsoy’un yönettiği ameliyat, tam 8 saat sürdü. Hastanın kendilerine başvurduğunda tiroit bezi, göğüs kemiği ve akciğerlerinde tümör tespit ettiklerini belirten Gürsoy, şu bilgileri verdi:

BAŞARI ARTTI

“Göğüs Cerrahisi Kliniği ve Genel Cerrahi Kliniği’nin ortaklaşa ve aynı seansta yaptığı ameliyatla hastamızdaki tüm tümörlü dokular temizlendi. Genel cerrahi uzmanı Op. Dr. Haydar Öcal ve göğüs cerrahisi uzmanı Op. Dr. Tuba Acar ile birlikte gerçekleştirdiğimiz operasyonda, hastanın göğüs kemiği protezi, titanyum barlarla desteklenerek göğüs bölgesine yerleştirildi. Tümörlü tiroit bezi ve akciğerindeki tümör de alındı. 8 saatlik bir ameliyat sonunda tek seferde 3 kanserden kurtuldu. İleri evre akciğer kanseri ameliyatlarını başarıyla yapıyoruz. Böylece müdahale edilen hasta yelpazesi de genişledi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!