Güncelleme Tarihi:
Aşçı olmanın verdiği birçok sıkıntıya rağmen hedefinden şaşmayan Deniz Çelik, Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Serdar Kaçar'ın yaptığı tüp mide ameliyatından sonra kısa sürede 27 kilo vererek ideal kilosuna ulaştı. 10 yıldır önde gelen otel ve restoranlarda aşçılık yapan Çelik, hareket kabiliyeti arttığı için işini daha rahat yaptığını söyledi. Deniz Çelik, "Ameliyat olmadan önce 91 kiloydum ve hareket isteyen çok sevdiğim mesleğimi yapmakta zorlanıyordum. Şimdi ise 64 kiloyum ve işimi daha rahat yapıyorum" dedi.
Hayatı boyunca hep şişman olduğunu ve kilo verdikten sonra hayallerinin de çoğaldığını söyleyen Çelik, "Şu anda çalıştığım restoranda dünya mutfaklarına özgü yemekler yapıyorum. En büyük hayalim tüm dünyayı gezip, ülke mutfaklarını tatmak ve öğrenmek. Kiloluyken bu hayal bir imkânsızdı. Şimdi ise gerçekleşmesi mümkün bir plan" diye konuştu.
BEYAZ TİŞÖRT ÖZLEMİ
Kilo vermeden önce sürekli terlediğini ve beyaz tişört giymeyi çok sevdiği halde giyemediğini dile getiren Çelik, "Ameliyat olduktan sonra neredeyse her gün beyaz tişört giydim. Bu bile hayatımı güzelleştiren ayrıntılardan biri" dedi. Daha önce kıyafet konusunda çok zorlandığını anlatan Çelik, "Altı ayda ideal kiloma düştüm. Artık aşağılanmak yok, giyim mağazalarından ağlayarak çıkmak yok, alaycı gözlerle bakan yok, 'yüzün çok güzel ama 5 kilo versen iyi olacak' diyen yok" diye konuştu.
Tüp mide ameliyatını gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Serdar Kaçar, hasta aşçı olduğu için zayıflaması konusunda bazı tereddütleri olduğunu, ama genç kadının azminin bu tereddütleri yersiz çıkardığını söyledi.