Altınordu'dan Yıldırım Uran'a izin

Güncelleme Tarihi:

Altınordudan Yıldırım Urana izin
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2014 12:18

- Altınordu Kulübü Başkanı Özkan: "Hamzaoğlu, Galaatasaray'da birinci adam olduğu sürece Yıldırım hocanın da onun yardımcısı olması yönünde kendisine izin verdik"

Haberin Devamı

İZMİR (AA) - Altınordu Futbol Sosyal Girişimi Başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Hamzaoğlu, Galatasaray'da birinci adam olduğu sürece Yıldırım hocanın da onun yardımcısı olması yönünde kendisine izin verdik" dedi.

Özkan, yaptığı açıklamada, Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcısı olması beklenen Altınordu Futbol Eğitim Kurumu (AFEK) Teknik Direktörü Yıldırım Uran'a izin verdiklerini açıkladı.

"Hamzaoğlu, Galatasaray'da birinci adam olduğu sürece Yıldırım hocanın da onun yardımcısı olması yönünde kendisine izin verdik" diyen Özkan, şunları kaydetti:

"Bundan yıllar önce kendisi de Kuşadası'ndan İzmir'e böyle bir izinle gelmişti. Bizim onunla çok eskiye dayanan bir dostluğumuz ve ömrümüzün sonun kadar yapılmış bir sözleşmemiz var. Bu birlikteliğimiz sonsuza kadar devam edecek. Kendisinin AFEK'teki teknik direktörlüğü görev odası, odasındaki levhası buraya dönene kadar korunacaktır. Yıldırım hoca bize verdiği sözün arkasında durmak için Galatasaray'a önce gitmek istemedi ancak biz bu şekilde kendisine süresiz izin vererek ikna ettik. Yıldırım hocaya teşekkür ederim. Ancak bir kez daha belirtmek isterim ki bu izin Hamzaoğlu Galatasaray teknik heyetinde birinci adam olduğu sürece geçerlidir."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!