Aliakent Fast Food hizmete başladı

Güncelleme Tarihi:

Aliakent Fast Food hizmete başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2024 15:42

Aliakent Fast Food hizmete başladı

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Aliağa ilçesindeki Aliağa Spor ve Yaşam Merkezi'nde belediye tarafından Aliakent Fast Food hizmete açıldı. Tesiste, hamburger, pizza, gözleme, pide ve tost çeşitleri, wrap, sıcak ve soğuk içecekleri Aliağalılara sunulduğu bildirildi.

Aliağa Belediyesi, lezzetli yemeklerin vatandaşlara sunulduğu Güzelhisar Sosyal Tesisleri ve tatlı ve kahve çeşitleriyle yaz günlerinin vazgeçilmez adreslerinden biri olan Kaleiçi Kafe'nin ardından bu kez de Aliakent Fast Food'u hizmete açtı. Aliakent Fast Food, ev yapımı köfteli hamburger çeşitlerinin yanı sıra pizza, gözleme, pide ve tost çeşitlerini, wrap'ı uygun fiyatları ile sunuyor. Aliakent Fast Food, özgün konsepti, genç ve dinamik personeli ile self servis şeklinde hizmet veriyor.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliakent Fast Food'u sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı videolu paylaşım ile Aliağalılara duyurdu. Aliakent Fast Food'u tanıtan Başkan Acar, paylaşımında “"Yeni tesisimize tüm Aliağalıları bekliyoruz" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!