Ak Partili Bölünmez: Esnaf çayı içmeden eve girmiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Ak Partili Bölünmez: Esnaf çayı içmeden eve girmiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2018 13:56

Ak Partili Bölünmez: Esnaf çayı içmeden eve girmiyoruz

Haberin Devamı

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Bölünmez, "Program dönüşü bir durağa gidip taksici esnafımızın çayını içmeden evimize girmiyoruz" dedi

Ak Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Çalışma sisteminin biraz farklı olduğunu ve akşam eve girmeyi pek sevmediğini dile getiren Bölünmez Çankırı, "Programımız bittikten sonra en son eve dönerken 'Burada bir taksi durağı varmış' deyip, duruyoruz. Durağa gidip taksici esnafımızın bir çayını içmeden evimize girmiyoruz. Gittiğim bütün ilçelerde taksici esnafını ziyaret etmeye özellikle dikkat ediyorum. Ak Parti olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her daim inşallah sahadayız. Bizden ne isteğiniz varsa o isteklerinize çok rahat cevap verebiliriz" dedi.

AK Partili vekil, İzmir’in çok ciddi ulaşım ve altyapı sorunları olduğunu belirterek, "Bunların hepsi çok rahat çözülebilecek olan sıkıntılardır. Tespit ettiğimiz sıkıntıları inşallah seçimlerde kazandıktan sonra bir bir çözüme kavuşturacağız" dedi.

ÖTV İNDİRİMİ İSTEDİLER

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Erkan Özkan da kentte 3 bine yakın araçcla hizmet verdiklerini, kurdukları takip sistemi ile bütün araçların dakika dakika nerede olduklarını takip edebildiklerini söyledi. Özkan, kayıp eşyanın en sık karşılaştıkları sorunlarından biri olduğunu belirterek, "Haber merkezimize bindiğiniz yeri, saatini ve koordinatlarını verdiğiniz takdirde aracın plakasını bilmiyor bile olsanız aracı yüzde 90 oranında tespit edip, kayıp eşyaları şahsa teslim edebiliyoruz. TBMM Başkanımız Binali Yıldırım’ın Başbakanlığı döneminde 2019’a kadar ötelediği ÖTV indiriminden oldukça memnunuz. ÖTV indirimi sayesinde araçlarımızı yenileme imkanı bulduk. Şu anda esnafımızın kullandığı taksilerin en yaşlısı 3- 4 yaşında oldu. Yeniden ÖTV’de indirim gelirse 3 yılda bir araçlarımızı yenileme şansımız olur. Araç filomuzu bu kadar yenileme şansı bulmuşken de İzmir’de ‘VIP TAKSİ’ hizmetleri yapmak adına da Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)’ye başvurduk ve UKOME’den kararın çıkmasını bekliyoruz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!