AK Parti Karşıyaka'dan Ankara ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Karşıyakadan Ankara ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 12:32

AK Parti Karşıyaka'dan Ankara ziyaretleri

Haberin Devamı

AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı yöneticileri, Ankara'ya giderek Başbakan Ahmet Davutoğlu, bakanlar ve milletvekilleri ile parti yöneticilerini ziyaret etti.
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu başkanlığındaki heyet, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nüket Hotar, AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, AK Parti İzmir milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Hamza Dağ, Atilla Kaya, Hüseyin Kocabıyık, Necip Kalkan ve İbrahim Turan'ı ziyaret etti. Ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirten Abdullah Mertoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan İzmir ziyareti sırasında Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etme sözü aldıklarını ifade etti.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nüket Hotar ve İzmir milletvekillerinden çok iyi bir ev sahipliği gördüklerini ifade eden Mertoğlu, "Sayın Bakanım Binali Yıldırım'a, Genel Başkan Yardımcımız Nüket Hotar'a ve AK Parti İzmir Milletvekilleri'ne göstermiş oldukları ilgiye AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı'mız adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" diye konuştu.
Öte yandan, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ın Karşıyaka'ya yapılacak stadyumun mahkeme kararıyla durdurulması nedeniyle üzgün olduğunu ifade eden Mertoğlu, “Sayın Bakanımız İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin mahkemede şikayetini geri çekmesi halinde Karşıyaka Stadyumu'nun bir an önce bitirmeyi arzuluyor" dedi.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!