AK Parti Karşıyaka'da referandum hazırlığı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Karşıyakada referandum hazırlığı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2016 13:30

AK Parti Karşıyaka'da referandum hazırlığı

Haberin Devamı

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Cumhurbaşkanlığı sistemi süreciyle ilgili partililere uyarılarda bulunarak yapılması gerekenleri anlattı.
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Karşıyaka Bahçelievler Öğretmen Evi’nde yapıldı. Toplantıda AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı üyelerine seslenen İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Cumhurbaşkanlığı sistemi süreciyle ilgili uyarılarda bulunarak yapılması gerekenlere değindi. Referanduma ilişkin Cumhurbaşkanlığı sisteminin parti üyeleri tarafından vatandaşların anlayacağı şekilde anlatılması gerektiğini söyleyen Mertoğlu, ayrıca, özellikle son dönemlerde Türkiye'nin yaşadığı sorunlara karşı gösterilen birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, AK Parti’nin bugüne kadar yaptığı hizmetlerde parti yerel yönetimlerinin payının büyük olduğunu ifade etti.
Sandık yönetim kurulu kurmak adına bir aydır çok yoğun çalıştıklarını belirten Mertoğlu, "Bu hafta itibariyle yönetimsel eksiklerimizi tamamladık. Her mahalle yönetim üyesine bir sandık zimmetleme kararı aldık. Bu noktada seçim işleri başkanım, teşkilat başkanım, tüm yönetici arkadaşlarım aktif olarak koordineli bir şekilde çalışmalıyız. Önümüzde uzun bir süre de yok. Yeter ki herkes elini taşın altına koysun. Birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yok. Referandum sürecini çok iyi anlatmamız gerekiyor" dedi.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!