Ahmet Yiğitbaşı yeniden seçildi

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Yiğitbaşı yeniden seçildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 12:58

Ahmet Yiğitbaşı yeniden seçildi

Haberin Devamı

BOYA Sanayicileri Derneği'nin (BOSAD) Intercontinental Otel'de yapılan olağan genel kurul tolantısında yönetim kurulu başkanlığına Ahmet Yiğitbaşı yeniden seçildi.

Türk boya ve hammaddeleri sektörünün tek meslek örgütü olan BOSAD'ın 8. olağan genel kurulunda yapılan seçim sonucu yönetim kurulu asil üyeliklerine; Altuğ Akbaş, M. Akın Akçalı, Kenan Baytaş, Cemal Drahor, Mustafa Deryal, R. Şükrü Ergün, Levend Kokuludağ, Semih Kılıç, Tayfun Küçükoğlu, Erol Mizrahi, Serdar Oran, Feridun Uzunyol ve Ahmet Yiğitbaşı seçildi. Denetim kurulunda da Dilek Çolakoğlu, Mustafa Konya ve Ersin Yıldırım yer aldı.

2015 yılında bu yana Boya Sanayicileri Derneği başkanlığını yapan ve yeniden seçilen Ahmet Yiğitbaşı, toplantının kapanış konuşmasında önümüzdeki çalışma döneminin BOSAD açısından yeni bir atılım dönemi olacağını ifade etti. Ayrıca boya sanayisinin bölgesel bir üretim ve yatırım üssü olma hedefi çerçevesinde, sektörel bir cazibe merkezi olması için çalışmaların devam edeceğini belirterek, önümüzdeki dönemde Türk boya pazarının büyümesine yönelik önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

BOSAD'da kurucu üye olarak 2003 yılından beri yönetim kurulunda görev alan Ahmet Yiğitbaşı, 2015 yılından itibaren DYO Boya A.Ş., Toyo Matbaa Mürekkepleri A.Ş. ve Desa Enerji A.Ş.'de yönetim kurulu üyesi olarak görevini sürdürüyor. Yaşar Üniversitesi'nde, 2003-2010 yılları arası mütevelli heyet üyeliği ve başkan vekilliği görevlerinde bulunan Yiğitbaşı 2010 yılından itibaren de mütevelli heyet başkanı olarak görev yapıyor.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!