15 Temmuz şehitleri anısına hatıra ormanı

Güncelleme Tarihi:

15 Temmuz şehitleri anısına hatıra ormanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 17:38

15 Temmuz şehitleri anısına hatıra ormanı

Haberin Devamı

İZMİR'in Kiraz ilçesinde, 15 Temmuz şehitleri anısına, anaokulu öğrencilerinin de katılımıyla  100 adet çam fidanı dikilerek hatıra ormanı oluşturuldu.

Kiraz Anaokulu tarafından Kiraz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de desteğiyle daha yeşil bir doğa için 15 Temmuz şehitleri anısına fidan dikme etkinliği düzenlendi. Kiraz Orman İşletme Şefliği'ne ait kırsal Çayağzı Mahallesi'ndeki bir arazide, öğrencilerin de katılımıyla 100 çam fidanı toprakla buluşturulup, can suyu verildi. Dikilen fidanların başlarına, "Şehit P. Astsubay Başçavuş Ömer Halis Demir Hatırasına 3-B", "Şehit ikiz polis memurları Ahmet- Mehmet Oruç Hatırasına-3-A", "Şehit Uhud Kadir Işık Hatırasına 4-A",  "Şehit komiser Zeynep Sağır Hatırasına 4-B", "Şehit Komiser Kübra Doğanay Hatırasına 5-A", "Şehit Profesör, Doktor İlhan Varank Hatırasına 5-B, "Şehit Polis Fatih Dalgıç Hatırasına 5-C", "Şehit Polis Hüseyin Güral Hatırasına 5-D", "Şehit Erol Olçak Hatırasına 5-E" yazılı tabelalar yerleştirildi.

Kiraz Anaokulu Müdürü Ümit Duman, amaçlarının çocuklara doğa sevgisini aşyılamak ve şehitleri bu vesileyle anmak omlduğunu belirtip, destek olan herkese teşekkür etti.

Faruk ÇARK / KİRAZ (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!