13. projeye start

Güncelleme Tarihi:

13. projeye start
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2017 11:20

EGE-Koop’un 13’üncü onur projesi olan ‘İzmir Körfez Evleri’nin temeli, Marmara Depremi’nin 18’inci yıldönümü olan yarın 17.30’da atılacak.

Haberin Devamı

Genel Başkan Hüseyin Aslan, İzmir Enternasyonal Fuarı süresince özel satış kampanyası uygulanacak projenin iki yıl içinde tamamlanacağını söyledi, “Hayalinizdeki eve, emsallerine göre yüzde 35-40 daha ucuza sahip olabilirsiniz” dedi. Ege-Koop’un depreme karşı dayanıklı konut üretiminde ilk uygulamayı 1985 yılında Çiğli’deki Egekent-1 ile başlattığını kaydeden Aslan, o dönemde İnşaat Mühendisleri Odası ve Ege Üniversitesi işbirliğindeki protokolle her kat için beton analizleri yaptırdıklarını söyledi, “13. projemiz olan İzmir Körfez Evleri de deprem korkusu olmadan alt yapı, çevre ya da otopark sorununun yaşanmadığı bir hayat sunacak” diye konuştu.

 

EKA İNŞAAT YAPACAK

Ankara-İstanbul ve yurtdışında önemli projeleri tamamlayan EKA İnşaat tarafından gerçekleştirilecek proje için Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a teşekkürü borç bildiğini ifade eden Aslan, “Birçok konut yatırımcısı, çeşitli belediyelerde yaşadığı 4-5 ayda inşaat ruhsatı alamama sorununu biz 10 günde aldık” diyerek, temel atma törenine tüm İzmirlileri davet etti. 

 

BAKMADAN GEÇME!