100 milyon liralık proje Ağustosta tamam

Güncelleme Tarihi:

100 milyon liralık proje Ağustosta tamam
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2022 22:41

  SİRİUS Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Çiğli Yakakent’te yapımına devam ettikleri Sirius Loft Residence projesi için 31 Mart tarihine kadar peşin ödemede yüzde 20’lik bir indirim imkanı sunduklarını söyledi. Öncü, “Daha önce yine bizim yapmış olduğumuz Çamlıkent’in üstünde yer alan projemiz, toplam 13 bin 800 metrekarelik inşaat alanına sahip. 33 daire ve 1 işyerinden oluşuyor. Bunlardan 8 tanesi asma kat loft, 7 tanesi 2+1 flat, 18 tanesi 3+1 flat olarak tasarlandı. Loft dairelerde 6.5 metre tavan yüksekliği bulunuyor; uçan merdivenle üst kata çıkılıyor. Örnek dairemiz de hazır. Projenin yapımına Ağustos 2020’de başlamıştık, 2022 Ağustos ayında da teslim edeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

 

İNDİRİM İMKANI

Toplam 100 milyonluk yatırım tutarı olan Sirius Loft’un aynı zamanda de karlı bir yatırım fırsatı olarak değerlendirilmesi gerektiğini savunan Barış Öncü, “Şu anki yüksek enflasyon ve dolar nedeniyle yatırımcıların kredi kullanarak ev almaları gerçekten zor bir hal aldı. Artık nakit parası olanlar oturum veya yatırım için ev almayı tercih ediyor. Her şeye rağmen gayrimenkul en güvenli yatırım aracı. çünkü paranızı bankaya da yatırsanız kur korumalı mevduatta tutsanız elde edeceğiniz kar yüzde 16 seviyelerinde kalıyor. Biz de buradan hareketle 31 Mart’a kadar peşin ödemede yüzde 20’lik bir indirim imkanı sunuyoruz. Anahtarları ağustos ayında teslim edeceğiz. Zaten o tarihe kadar konutlar yüzde 50 değer kazanacak” ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

100 milyon liralık proje Ağustosta tamam

EGE’YE TALEP BÜYÜK

GAYRİMENKULÜN en güvenli liman olduğunu ifade eden Barış Öncü, şunları söyledi: “İzmir ve Ege bölgesi yoğun göç alan bir bölge, yurtdışından da talep görüyor. Yatırımcılar eğer konut alma niyetleri varsa beklemesinler. Lokasyon gözetmeksizin imkanları varsa daire satın alsınlar. Çünkü bugünkü fiyatları bulamayacaklar. İnşaat firmaları yeni konut üretemiyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!