Ümraniye Belediyesi Tunceli’ye park yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Ümraniye Belediyesi Tunceli’ye park yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 14:14

Ümraniye Belediyesi Tunceli’ye park yapıyor

Haberin Devamı

İSTANBUL (DHA) - ÜMRANİYE Belediyesi tarafından yapımına başlanan, Tunceli’nin çehresini değiştirecek projelerden biri olan Munzur Kenarı Sahil Yolu 2’inci etap park projesi tamamlandı.

Yurt içi ve yurt dışında birçok projede kendini gösteren Ümraniye Belediyesi, Tunceli Munzur Çayı’nda da park yapımına başladı. Çevre düzenlemesiyle birlikte Munzur Çayı sahilinde bisiklet yolu, oyun alanı, çocuk parkları ve yürüyüş yolları olacak.

TUNCELİ’YE FARKLI BİR YAŞAM ALANI GELİYOR

Ailelerin çocuklarını güvenle götürecekleri park, 22 bin 672 metrekarelik alana kurulu olacak. 4 takım çocuk oyun grubunun olacağı parkta, 850 metrekare yürüyüş yolu, 830 metre bisiklet yolu, 2 barfiks alanı ve 2 bisiklet park alanı ile sporseverlerin de ihtiyaçlarını karşılayacak.

Projede orman sefasını parkta yaşamak isteyen vatandaşlar da unutulmadı. 20 piknik masası, 56 ahşap bank, 235 adet çöp konteyneri ile vatandaşlar piknik yapmanın keyfini yaşayacak. Parkta bulunacak 3 kamelya, 20 beton çiçeklik ve 37 ıhlamur ağacı da vatandaşların temiz hava teneffüs etmelerine yardımcı olacak.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!