TVF Başkanı Üstündağ: "Hedefimize katkı sağlayan sponsorlarla yürüyeceğiz"

Güncelleme Tarihi:

TVF Başkanı Üstündağ: Hedefimize katkı sağlayan sponsorlarla yürüyeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2017 12:56

TVF Başkanı Üstündağ: "Hedefimize katkı sağlayan sponsorlarla yürüyeceğiz"

Haberin Devamı

MUSTAFA AKIN  İSTANBUL,(DHA) - TÜRKİYE Voleybol Federasyonu (TVF) ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) iş birliği anlaşması imzaladı.
Sirkeci'deki Büyük Postane'de gerçekleştirilen imza törenine TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, A Milli Kadın ve Erkek Voleybol Takımı'nın kaptanları ile oyuncuları katıldı.
Yapılan iş birliği anlaşması kapsamında TVF'nin organizasyonlarında, etkinliklerde, resmi ve hazırlık maçlarında, PTT Kargo, resmi kargo tedarikçisi oldu. 
ÜSTÜNDAĞ BİRLİKTE ÇALIŞACAK OLMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ
108 yıllık tarihi postane binasında voleybol için önemli bir anlaşma imzaladıklarını kaydeden Başkan Üstündağ, TVF ve PTT arasındaki yeni iş birliği, bugün burada atılan imzalarla başlayacak. Başarıya giden yolda, sponsorların destekleri her zaman çok büyük bir güç kaynağıdır. PTT ile yaptığımız anlaşma da federasyonumuz için önemlidir. Ülkemizin voleybolda çok daha iyi yerlere gelmesi için birlikte çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Voleybolu daha yukarılara taşıma hedefimize katkı sağlayan tüm sponsorlarımıza ve PTT'ye bir kez daha teşekkür ediyoruz. İki önemli markanın bir araya geldiği bu anlaşmanın, karşılıklı memnuniyetlerle sonraki yıllarda da devam etmesi ortak arzumuz dedi.
BOZGEYİK TVF ARASINDA YAPTIĞIMIZ SPONSORLUK ANLAŞMASI TÜRK SPORUNA HAYIRLI OLSUN
PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ise İki asra yakın tecrübesiyle Türkiye'nin yüz akı kuruluşlarından PTT ile ülkemizde ilk adımları Cumhuriyetten önce atılmış voleybolu bugün başarıyla yöneten köklü kurumumuz TVF arasında yaptığımız sponsorluk anlaşması Türk sporuna hayırlı olsun. TVF ile imzaladığımız anlaşma sonucunda federasyonun resmi kargo tedarikçisi oluyoruz. Daha önce voleybolda büyük başarılara imza atan Türk voleybolunun gelecekte, Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonluklarını elde edileceğine inanıyoruz şeklinde konuştu. 
EDA ERDEM DÜNDAR ÖNÜMÜZDEKİ AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA UMUT EDİYORUM Kİ PTT BİZE UĞUR GETİRİR VE BAŞARI İLE DÖNERİZ
A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem Dündar, sponsorluk anlaşması ile ilgili, Anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum. Dün itibariyle Avrupa Şampiyonası için kampa başladık. Önümüzdeki Avrupa Şampiyonası'nda umut ediyorum ki PTT bize uğur getirir ve başarı ile döneriz dedi.
ARSLAN EKŞİ SPONSORLUK ANLAŞMALARI OLUNCA BİZ DE MUTLU OLUYORUZ
A Milli Erkek Voleybol Takımı kaptanı Arslan Ekşi ise Bu şekilde anlamlı sponsorluk anlaşmaları olunca biz de mutlu oluyoruz. Önümüzdeki Avrupa Şampiyonası'nda alınan sonuçlarla sizleri mutlu etmek istiyoruz diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!