Sani Şener "Krizler gelip geçici"

Güncelleme Tarihi:

Sani Şener Krizler gelip geçici
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 14:40

Sani Şener "Krizler gelip geçici"

Haberin Devamı

Tolga ÖZBEK/İSTANBUL (DHA) – ORTADOĞU’nun havacılık konusundaki en tecrübeli şirketlerinden bir olan TAV Havalimanları Holding’in İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yaşanan son krizi değerlendirdi. Bölgede uzun yıllardır birçok projeye imza attıklarını söyleyen Şener, krizlerin gelip geçici olduğuna dikkat çekti.

Krizin merkezindeki Katar’ın dünyaya açılan kapısı Doha Havalimanı yeni terminalini TAV’ın yaptığını söyleyen Sani Şener, “Bugün Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dhabi’ni yeni terminalini yapıyoruz. Daha dün Suudi Arabistan ile 3 havalimanının geliştirilmesi ve işletilmesini anlaşmasını yaptık. Krizler hep olur. Önemli olan işinize odaklanmaktır. Biz TAV olarak bunu yaptık. Bu nedenle bölgede çok önemli, saygı duyulan bir adımız var” dedi.

Türkiye ve Fransa ciddi bir kriz yaşarken 2012’de ADP Grubu’nun ciddi bir yatırımla TAV’a ortak olduğunu söyleyen Sani Şener “O günler kriz yaşarken Türkiye’ye çok önemli bir grup bize ortak olarak girdi. Krizler gelip geçici. Ama ortaya çıkan bu ortaklık birlikte sinerji oluşturarak dünyada yeni projeleri takip ediyor” diye konuştu.

(FOTOĞRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!