Öğrencilerin Çanakkale Oyunu Duygulu Anlar Yaşattı

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerin Çanakkale Oyunu Duygulu Anlar Yaşattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2015 17:14

GÜNGÖREN BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN PROGRAMDA MEHMET ÖNER ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ İLE İLGİLİ SERGİLEDİĞİ TİYATRO GÖSTERİSİ DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI.

Güngören Belediyesi tarafından düzenlenen programda Mehmet Öner Anadolu Lisesi öğrencilerinin 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili sergilediği tiyatro gösterisi duygu dolu anlar yaşattı.
Güngören Ergün-Mehmet Öner Anadolu Lisesi öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir program düzenledi. Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa İlçe Kaymakamı Zafer Orhan, Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, Müftü Yunus Bıçakçı, okul müdürleri ve öğrencilerin yanı sıra şehit aileleri de katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda öğrenciler birbirinden güzel performanslar sergiledi. Çanakkale’de yaşanmış olayların anlatıldığı dinleti, Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale şiiri ve cephede yaşananları anlatıldığı tiyatro gösterisi tüm izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Program sonunda öğrencileri tek tek tebrik eden Kaymakam Orhan ve Belediye Başkanı Karaman, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!