Öğrenciler, trafik kurallarını uygulamalı öğrendi

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler, trafik kurallarını uygulamalı öğrendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 10:31

Öğrenciler, trafik kurallarını uygulamalı öğrendi

Haberin Devamı

 İSTANBUL,(DHA) KÜÇÜKÇEKMECE Belediyesi’nin 'Trafik Haftası' dolayısıyla düzenlendiği şenliğe katılan minikler, trafik kurallarını uygulamalı öğrenerek eğlenceli vakit geçirdi.

Küçükçekmece Belediyesi Trafik Parkı’nda gerçekleşen şenliklere, yüzlerce çocukla birlikte Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu da katıldı.

“HEPİMİZİN TRAFİK KURALLARINA UYMAYA İHTİYACI VAR”

Şenlikte bir konuşma gerçekleştiren Besim Müftüoğlu herkesin trafik haftasını kutlayarak, “Annelerimiz, babalarımız araca biniyor ve bir şekilde trafiğe çıkıyor. Hepimizin bir takım kurallara uymaya ihtiyacı var. Bizler de hayatı kolaylaştırmak için buradayız. Burada 26 bin 500 kişi eğitim gördü. 250 engelli öğrencimize de eğitim verdik.” dedi.

ARAÇLARLA UYGULAMALI EĞİTİM

Trafik Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde çocuklar, Hacivat-Karagöz, palyaço, uzun bacak, animasyon gösterileriyle eğlenceli vakit geçirirken, Küçükçekmece Belediyesi tarafından çocuklara halkalı şeker, kağıt helva ve pamuk şeker ikramları yapıldı. Araçlara binerek trafik kurallarını uygulamalı öğrendi.

ARTIK İNTERNETTEN RANDEVU ALINIYOR

Küçükçekmece Belediyesi Trafik Parkı’nda 29 Nisan 2015 tarihinden bu yana, 250 engelli ile 26 bin 500 öğrencinin yanı sıra bin 500 öğretmene uzman eğitmenler ve polis memurları tarafından trafik eğitimleri verildi.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!