Milli halterci Nuray Levent dünya şampiyonu oldu

Güncelleme Tarihi:

Milli halterci Nuray Levent dünya şampiyonu oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 17:21

Milli halterci Nuray Levent dünya şampiyonu oldu

Haberin Devamı

Bakan Kılıç tebrik etti

Milli Halterci Nuray Levent, Tayland'da düzenlenen Dünya Yıldızlar Halter Şampiyonası'nda kızlar 58 kiloda koparmada 84 kiloyla gümüş, silkmede 107 kiloyla altın madalya kazanırken, toplamda 191 kiloyla Dünya Şampiyonu oldu.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dünya Şampiyonluğuna ulaşan Nuray Levent için tebrik mesajı yayımladı.
Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenen Dünya Yıldızlar Halter Şampiyonası'nda Nuray Levent, kızlar 58 kiloda koparmada 84 kiloyla gümüş, silkmede 107 kiloyla altın madalya kazandı. Toplamda 191 kiloya ulaşan milli halterci, dünya şampiyonu olma başarısı gösterdi. Şampiyonluk sonrasında gözyaşlarını tutamayan 17 yaşındaki Milli Halterci, sevincini Federasyon Başkanı Tamer Taşpınar ve antrenörleriyle paylaştı. 
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dünya Yıldızlar Halter Şampiyonası'nda kızlar 58 kiloda Dünya Şampiyonu olan Nuray Levent için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Tayland'ın başkenti Bangkok'da düzenlenen Dünya Yıldızlar Halter Şampiyonası'nda kızlar 58 kiloda 1 gümüş ve 2 altın madalya kazanarak, Dünya Şampiyonu olan Nuray Levent'i kutluyorum. Genç sporcularımızın uluslararası arenada elde ettiği başarılar bizleri hem gururlandırıyor hem de gelecek adına umutlandırıyor. Ay Yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Milli Haltercimiz Nuray Levent'e başarılarının devamını diliyorum."

İSTANBUL / DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!