Kağıthane Belediyesi’nden Kuran Kursu Sertifikası

Güncelleme Tarihi:

Kağıthane Belediyesi’nden Kuran Kursu Sertifikası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2015 15:43

Kağıthane Belediyesi’yle Hayrat Vakfı’nın birlikte düzenlediği etkinlikte Yaz Kuran Kursları’nda başarılı olan öğrencilere sertifika ve ödül verildi.
Düzenlenen etkinliğe Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Hayrat Vakfı yöneticilerinin yanı sıra çocuklarını Kuran Kurslarına gönderen aileler katıldı. Programın açılışında Kuran Kursu öğrencileri Kuran-ı Kerim okudu. Ardından Yaz Kuran Kursu’ndan mezun olan öğrencilere Başkanı Fazlı Kılıç tarafından sertifikaları verildi. Kuran Kursu’nu başarıyla bitiren öğrencilere bisiklet ve çeşitli hediyeler verildi. Sertifika ve ödül töreninin bitiminde ise Fazlı Kılıç Kuran Kursu öğrencileri ile toplu fotoğraf çektirdi.
Her sene birçok öğrenci ağırlayan Kuran Kurslarının olduğunu belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Kuran kurslarımızda Hayrat Vakfı ile çocuklarımıza Kuran eğitimi ve siyer dersleri verdik. Vakfımızla birlikte 600 tane çocuğumuzu 4 hafta içerisinde iyi bir şekilde yetiştirdik. Vakfımıza, çocuklarımıza ve ailelerine çok teşekkür ediyoruz. 4 hafta öncesi ile 4 hafta sonrası arasında çocuklarımız çok farklılaştı. Bu 4 hafta süren bir periyottu. Talep olursa yaz boyu devam edecek” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!