Dünya Çocukları Seksenler’de

Güncelleme Tarihi:

Dünya Çocukları Seksenler’de
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2015 12:53

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen 6’ncı Uluslararası Barış Ekmeği Festivali’ne katılan dünya çocukları, TRT 1’in sevilen dizisi Seksenler’in oyuncularıyla bir araya geldi.
Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılında “Çanakkale Şehitleri’nin Torunlarıyla Barış Ekmeği’ni Esenler’de Pişiriyoruz” sloganıyla düzenlenen 6’ncı Uluslararası Barış Ekmeği Festivali için Esenler’e gelen çocuklar, TRT 1’de yayınlanan Seksenler’in Kartal’daki dizi setini ziyaret ettiler. Kaldıkları otelden otobüslerle Kartal’a götürülen çocukların yolculuğu renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar, Boğaz turu sırasında denizden gördükleri İstanbul’un eşsiz güzelliklerini bu kez Boğaziçi Köprüsü üzerinden izlediler, fotoğraf ve video çektiler.
13 ülkeden 100 çocuğun heyecanı, Seksenler dizisinin setinde doruğa ulaştı. Daha önce televizyonda izledikleri oyuncuları karşılarında gören çocuklar, büyük mutluluk yaşadılar. Dünya çocuklarını dizinin kahramanları Şoray Uzun (Ahmet), İlker Ayrık (Çağatay), Serhat Kılıç (Ergun), Ceyhun Fersoy (Şahin) ve Hacı Ali Konuk (Bekçi Bekir) karşıladı. Oyuncular, Çanakkale’de omuz omuza mücadele veren ve şehit olan kahramanların torunlarıyla yakından ilgilenerek, bol bol fotoğraf çektirdiler. Sevilen dizi Seksenler’in setini de gezen çocuklar, oyuncularla uzun uzun sohbet ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!