Çekmeköylü Engelliler Piknikte Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Çekmeköylü Engelliler Piknikte Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2015 14:28

Çekmeköy’de yaşayan engelliler piknikte buluştu. Aileleriyle pikniğe gelen engelliler güzel havanın tadını çıkararak gönüllerince eğlendi.
Çekmeköy Belediyesi Engelli Merkezi, Çekmeköylü engellileri ve ailelerini piknikte buluşturdu. Güvercinlik Mesire alanındaki piknik alanında aileleri ile birlikte piknik yapan engelliler güzel havanın tadını çıkardı. Müzik eşliğinde yemeklerini yiyen engeliler gönüllerince eğlendiler. Engellilerden oluşan müzik grubunun da sahne aldığı günde engelliler söyledikleri şarkılarla davetlilere duygusal anlar yaşattı. Piknikte Çekmeköy Belediyesi tarafından köfte ekmek ikramı yapıldı.
Böylesine anlamlı bir organizasyonda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Çekmeköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Fatih Keskin, “Çekmeköy Belediyesi olarak engellilere yönelik faaliyetlerimizi yılın 365 günü devam ettiriyoruz. Engelliler Günü münasebetiyle bunu biraz daha yoğun yaşadığımız bir gündeyiz. Çekmeköy Belediyesi olarak engellilerimize bütün hizmetleri sunmaya çalışıyoruz. Medikal yardımlarını yapıyoruz, sosyal yardımlarını yapıyoruz ve engelsin bir dünya oluşturabilmek için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.
Piknikte çok eğlendiğini belirten Nazim Kaçmaz, “Çekmeköy Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’dan Allah razı olsun. Etkinlikten çok memnunuz. 2 yıldır Çekmeköy bölgesinde ilk defa Çekmeköy’de bir pikniğe geldim. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Etkinliği çok beğendiğini belirten Yaşar Burak ise, “Çekmeköy Belediyesi’ne böyle bir organizasyon düzenledikleri için çok teşekkür ediyorum. Benimde oğlum engelli. Eğlence çok güzel, yemek çok güzel. Bu tür etkinliklerin devamının gelmesini istiyorum. Belediyemiz sağ olsun her yıl bu tür piknikler düzenliyor. Duygulanıyorum, engelliler şu anda çok seviniyor. Organizasyonda emeği geçenlerden Allah razı olsun” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!