Beyoğlu'ndaki okullara hijyen timi

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlundaki okullara hijyen timi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2015 11:02

Haberin Devamı

İSTANBUL (AA) - Beyoğlu Belediyesi bünyesinde kurulan 22 kişilik "Mobil Hijyen Ekibi", ilçe genelindeki okulların tuvaletlerini düzenli temizliyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği "Okul ve Kurum Müdürleri" toplantısına Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katıldı.

Toplantıdaki konuşmasında okulların temizliği için personeller görevlendirdiklerini kaydeden Demircan, şu ifadeleri kullandı:

"Çocuklarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Beyoğlu Belediyesi olarak yavrularımızın daha hijyenik ortamlarda eğitim yapabilmeleri için, 'Mobil Hijyen Ekibi' kurduk. Bu ekip her hafta okullarımızı son teknoloji ile temizliyor. Ayrıca okullarımızda sadece tuvaletleri temizlemesi için 22 temizlik personelini sürekli okullarımızda görevlendirdik."

Haberin Devamı

- Beyoğlu Kefken Çevre Yaz Kampı

Konuşmasında Beyoğlu Kefken Çevre Yaz Kampı hakkında bilgiler veren Demircan, "Sizler işinizin uzmanlarısınız. İşinizi de severek yaptığınıza inanıyorum. Biz yavrularımıza bir çok imkan sağlıyoruz. Kültür gezilerimiz, kurslarımız yaptığımız spor aktivitelerimizle çocuklarımızın aktif hale gelmesini arzu ediyoruz. Belediyemizin bu imkanlarını sizlere sunuyoruz. Biz her konuda size destek olmaya devam edeceğiz" değerlendirmelerinde bulundu.

Toplantıya Demircan'ın yanı sıra Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ile çok sayıda okul ve kurum müdürü katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!