KGK İstanbul ofisi hizmete girdi

Güncelleme Tarihi:

KGK İstanbul ofisi hizmete girdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2020 23:14

Gazeteci Mehmet Ali Dim’in kurucu başkanlığını yaptığı Küresel Gazeteciler Konseyi’nin (KGK) İstanbul şubesi törenle açıldı.

Haberin Devamı

Beyoğlu ilçesi Cihangir mahallesinde hizmete giren ofisin açılışına yerli ve yabancı gazeteciler katıldı. Koronavirüs önlemleri kapsamında dizayn edilen ve fiziksel mesafenin ön planda tutulduğu açılışta, KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim davetlilerle tek tek ilgilendi. Kapalı ofisi ve bahçesiyle birlikte yaklaşık 300 metrekarelik bir alanı kapsayan ofisin açılışı öncesi kısa bir konuşma yapan Dim, “Burası bütün gazetecilere açıktır. Gazetecilerimiz bir çok hizmetten ücretsiz faydalanabilir” dedi.

'TÜM ÜYELERİMİZE ŞÜKRANLARIMI SUNARIM'

“İstanbul, Türk medyasının Babıali’si”dir diyen Dim konuşmasını şöyle sürdürdü: “İstanbul yerli ve yabancı medyanın merkezidir. Türk medyasının Babıali’si burasıdır. İstanbul yabancı medyanın da ilgi odağı ve Ortadoğu’ya açılan kapısıdır. Burada görev yapan tüm gazetecilere kapılarımızı açtık. Pek çoğu da üyemiz oldu. Yabancı Medya Derneği de partnerimizdir. Dernek Başkanı Christian Feiland da üyemiz olarak buradadır ve tüm etkinliklerimize katılmaktadır. Kendisine katkı ve destekleri için çok teşekkür ederim. Ankara’daki işlevsel genel merkezimizden sonra İstanbul’da da keyifli bir ofis açmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Yönetim kurulumuza, tüm üyelerimize ve destek veren tüm kişi ve kurumlara en kalbi şükranlarımı sunarım.” KGK İstanbul ofisi, pazar hariç haftanın her günü 10-18 saatleri arasında gazetecilere hizmet verecek. İnternet hizmetinin de bulunduğu ofiste, çay, kahve, tost ve sandviç gibi yiyecekler ücretsiz verilecek.

BAKMADAN GEÇME!