Beylikdüzü’nde Yol Konforu Sağlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Beylikdüzü’nde Yol Konforu Sağlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2015 10:21

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, konforlu ve güvenli bir ulaşım için trafik hususunda pek çok alana el attı. Müdürlük, trafik levhalarından yol çizgi çalışmasına, kasis uygulamalarından bisiklet yolu boyama çalışmalarına varıncaya kadar yenileme ve onarım işlemlerine devam ediyor.
Üst yapı gerekliliklerini yakından tespit eden ve ihtiyaca göre çözüm çalışmalarına başlayan Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, araç trafiğinin rahatlaması ve daha güvenli bir seyir için trafik uygulamalarına yenilikler getiriyor, gerektiği takdirde onarım çalışmaları yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölge genelindeki tespitlerine göre yükseltilmiş kasis boyama, yaya geçidi boyama, yol çizgi çalışması, otopark çizgi çalışması, şablon uygulaması, plastik kasis yapımı bisiklet yolu boyama, trafik levhaları ve birçok yenileme ve onarım uygulamaları ile Beylikdüzü halkına sorunsuz bir hizmet veriyor.
Ekipler, 2015 yılı içerisinde 34 bin 616 metre yol çizgi, 305 metrekare kasis boyama, 8 bin metrekare bisiklet yolu boyama, 186 metrekare şablon uygulaması, 171 adet plastik kasis uygulaması, 10 bin 740 metre otopark çizgi, 10 adet trafik levhası, 1655 adet uyarıcı sabit duba uygulaması çalışmaları yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!