Başkan Karaman 19 Mayıs’ı Gençlerle Kutladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Karaman 19 Mayıs’ı Gençlerle Kutladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2015 14:05

GÜNGÖREN BELEDİYE BAŞKANI ŞAKİR YÜCEL KARAMAN, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’NI GÜNGÖREN PARK’TA GENÇLERLE KUTLADI.

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı Güngören Park’ta gençlerle kutladı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Gençliğine armağan ettiği, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Güngören’de düzenlenen coşkulu bir törenle kutlandı. Güngören Park’ta düzenlenen etkinliğe Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, Garnizon Komutanı Albay Ali Soner Evirgen, Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan tören, Güngörenli öğrencilerin hazırladığı sunumlarla devam etti. Günün anlam ve önemine uygun şiir ve okumalar yapan öğrenciler, kendilerine bu günü armağan eden Atatürk’e ithafen yazılan ‘Gençliğin Atatürk’e Cevabı’nı da okudu. Güngören Belediyesi Kültür Sanat Kursu Halk Oyunlarının minik öğrencileri gösterdikleri performans ile izleyenlerden büyük alkış aldı. Güngörenli gençlerin spordaki başarısını Avrupa’da kazandıkları birinciliklerle tasdikleyen tekvando öğrencileri de spor bayramına yakışır bir performans sergilediler.
Ayrıca tören sonunda, Satranç Federasyonu ve Güngören Belediyesi’nin 19 Mayıs’a özel düzenlediği Satranç Turnuvası finalistlerine ödülleri verildi. Okullarda, ekmek israfını önlemek için çalışmalar yapan öğrencilere de gösterdikleri duyarlılıklar için çeşitli hediyeler takdim edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!