Başkan Demircan, Firuzağa İlköğretim Okulu Öğrencileriyle Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Demircan, Firuzağa İlköğretim Okulu Öğrencileriyle Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 10:13

Her fırsatta ilçede bulunan okulları ziyaret ederek öğrencilerle buluşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Firuzağa İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Okul bahçesinde öğrencilerle sohbet eden Başkan Demircan, veliler ve öğretmenlerle de bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okul Buluşmaları” kapsamında Firuzağa İlköğretim Okulu’nda öğrenciler, eğitimciler, velilerle bir araya geldi. Çocuklarla sıcak sohbetin ardından velilerin ve okul yönetiminin de katıldığı bir toplantı gerçekleştiren Başkan Demircan, okulun sorunlarını dinledi, eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi. Çocuklara öğütler veren Başkan Demircan, “Şimdiye kadar yaptığım işlerin hep en iyisini yaptım, hiç günübirlik işler yapmadım” dedi.
“SİZİN GELİŞİNİZLE OKULLAR ŞENLENDİ”
Firuzağa İlköğretim Okulu bahçesinde öğrenciler ve öğretmenler tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Demircan, çocuklarla sıcak sohbetlere tutuştu. Öğrencilerin sosyalleşmesi için etkinliklerin artırılacağını belirten Başkan Demircan, “Okulların açılmasıyla birlikte sizin gelişiniz okullara neşe getirdi, mahalleler şenlendi” dedi.
Keyifli sohbetin ardından okulun sorunlarını dinlemek için öğretmen ve veliler ile bir araya gelen Başkan Demircan, “Biz hizmetimizi milletimiz için yapıyoruz. Önce Allah’ın rızasını, sonra da milletimizin takdirini umuyoruz” diye konuştu.
Konuşmasının sonunda yaptıkları başarılı işlerin hiçbirinin bir günde olmadığını vurgulayan Başkan Demircan, ilk günkü heyecan ile çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Okul programı sonrası Başkan Demircan, bölgeden sorumlu meclis üyeleri ve başkan yardımcılarıyla birlikte Cihangir bölgesinde esnaf ziyaretinde bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!