Bahçelievler'de "Eğitim ve Kariyer Günleri"

Güncelleme Tarihi:

Bahçelievlerde Eğitim ve Kariyer Günleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2014 16:32

- Gençlerin sağlıklı kariyer planlaması yapabilmesi amacıyla alanında uzman konuşmacılar ve dahi öğrencilerin katılacağı organizasyon yarın başlayacak

Haberin Devamı

İSTANBUL (AA) - Bahçelievler'de gençlerin sağlıklı kariyer planlaması yapabilmesi amacıyla alanında uzman konuşmacıların ve dahi öğrencilerin katılacağı ve farklı etkinliklerin gerçekleştirileceği "Eğitim ve Kariyer Günleri" yarın başlayacak.

Bahçelievler Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, etkinlik, Bahçelievler Belediyesi, kaymakamlığı ve ilçe milli eğitim müdürlüğü işbirliğiyle Siyavuşpaşa Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek.

Gençlerin sağlıklı kariyer planlaması yapması amacıyla çeşitli etkinliklerin yer alacağı organizasyona eğitim dünyasının farklı paydaşları katılacak.

Etkinlikte İŞKUR, devlet ve vakıf üniversiteleri, eğitim danışmanlık kurumları, sanat akademileri, ve sivil toplum kuruluşlarından 50 kurumun 150 görevlisi yer alacak. Alanında uzman konuşmacıların ve dahi öğrencilerin vereceği seminerlerle yaklaşık 25 bin öğrencinin katılması beklenen organizasyonda Türkiye'de ilk ve tek olarak özel olarak yaptırılmış 20 çeşitte dev boyutlarda zeka-akıl oyunları öğrenciler için görücüye çıkacak. Öğrenciler dev boyutlarda bu oyunlarla eğlenceli yarışmalar düzenleyebilecek.

Haberin Devamı

"Gençlerin kariyer planlamasında erken bilgilendirme sürecinin önemi?" sorusunun yanıtının aranacağı etkinlikte, akademisyenler Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Prof Dr.Hasan Bacanlı, Prof Dr. Adnan Yüksel, Prof. Dr. Erhan Erkut, CNN Türk spikeri Başak Şengül, yaşam koçu İhsan Özalp, düşünce koçu Münir Arıkan, köşe yazarı Özgür Bolat, eski milletvekillerinden Lokman Ayva, tercih danışmanı Sait Gürsoy, yazar Şükrullah Dolu, fotoğraf sanatçısı Ümit Karalar, kariyer danışmanı Nur Erdem Özeren konuşmacı olarak yer alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!