AHL Pay, Galatasaray Futbol Takımı’nın forma şort sponsoru oldu

Güncelleme Tarihi:

AHL Pay, Galatasaray Futbol Takımı’nın forma şort sponsoru oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2024 14:59

AHL Pay, Galatasaray Futbol Takımı’nın forma şort sponsoru oldu

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA)- Elektronik para kuruluşlarından AHL Pay ile Galatasaray Spor Kulübü, sponsorluk anlaşmasına imza attığını duyurdu. Anlaşma kapsamında AHL Pay logosu, Galatasaray’ın futbol A takımı şortlarında yer alacak.

Erkek Futbol A Takım forma şort sponsorluğunu içeren anlaşmanın imza töreninde AHL Pay Genel Müdürü Enver Çetin, Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Ahlatcı, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek konuşma yaptı.

ÇETİN: GALATASARAY TARAFTARLARINA ÖZEL HEDİYE KAMPANYALARIMIZ OLACAK.

AHL Pay Genel Müdürü Enver Çetin, imza töreninde şu değerlendirmede bulundu:

Haberin Devamı

“Bugün imza töreni gerçekleşen sponsorluk anlaşmamızdan dolayı; AHL Pay Genel Müdürü olarak yaşadığım mutluluk ile birlikte, şahsen bir Galatasaray taraftarı olarak da çok mutluyum ve çok gururluyum. Ülkemizde ve dünyada dijital finans ve finansal teknoloji odaklı Elektronik Para ve Ödeme Kuruluşlarının tüm finans sektöründeki etkinliği hızlı bir şekilde artıyor. AHL Pay olarak Merkez Bankası tarafından en geniş kapsamlı Elektronik Para Kuruluşu lisansına sahip, teknoloji ve inovasyon odaklı bir finans kuruluşuyuz. ‘Yeni Finansal Özgürlük’ mottosu ile sürdürdüğümüz faaliyetlerimiz kapsamında; AHL Pay Türkiye’de hiçbir finansal kuruluşun bugüne kadar sunmadığı yenilikçi ürünler sunuyor. Galatasaray ile sponsorluk anlaşmamız sonucunda, AHL Pay’in yenilikçi ürünlerinin avantajlarından daha fazla bireysel kullanıcıların faydalanması bekleniyor. Bu anlaşma sonrasında AHL Pay’deki fırsatlardan daha geniş bir kitle haberdar olacaktır. Galatasaray taraftarlarına özel hediye kampanyalarımız olacak. Hediye kampanyalarımız haricinde, tüm Galatasaray taraftarları için ilk kez uygulanacak sürpriz bir finansal ürün ile ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Futbol takımı şort sponsorluğumuz, Galatasaray ile iş birliği çalışmalarımızın bir başlangıcı, zamanla daha fazla iş birliği gündemlerimizin olabileceği inanıyorum.”

Haberin Devamı

ÖZBEK: TÜRK SPORUNA HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek imza töreninde “Bugün, Galatasaray Spor Kulübü olarak AHL Pay ile erkek futbol takımımız için yaptığımız forma şort sponsorluk anlaşmasının imza töreni için bir aradayız. Ben bu anlaşma için AHL Pay’e, Sayın Enver Çetin’e ve Sayın Ateş Ahlatcı’ya teşekkürlerimi sunuyorum. Marka, bundan sonra formalarımızın şortlarında yer alacak. Hepimizin gördüğü üzere, elektronik paranın kullanım alanı ve hacmi ülkemizde büyümeye devam ediyor. Bu açıdan yaptığımız iş birliğinin büyüyerek devam edeceğine inanıyorum. Onların verdiği katkıyla Galatasarayımız daha büyük başarılara ulaşacak, buna inanıyorum. Bugün yaptığımız anlaşmanın Galatasaray’ımıza, AHL Pay’e ve Türk sporuna hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

AHLATCI: İŞ BİRLİĞİNDEN MUTLULUK DUYUYORUZ

Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Ahlatcı da bu anlaşmadan dolayı memnun olduklarını ifade ederek “ AHL Pay, yarım asıra yakın süredir faaliyetlerini sürdüren Ahlatcı Holding’in en genç şirketlerinden birisi. Finans sektöründe banka ve aracı kurum yatırımlarımız gibi şirket ile ilgili yatırımımız da Ahlatcı Holding için son derece önem teşkil ediyor. Finans sektörünün dijital platformlarda daha fazla yer aldığı günümüz dünyasında, güçlü bir altyapı ve yenilikçi stratejiler ile faaliyetlerini sürdüren markanın, Galatasaray ile iş birliğinden mutluluk duyuyoruz” dedi.

YAZGAN: GALATASARAY’IMIZA YENİ BAŞARILAR GETİRECEĞİNE İNANCIMIZ TAM

Haberin Devamı

Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan “Bugün burada güzel ülkemizin gelişimine büyük katkı veren firmalardan Ahlatcı Holding iştiraki AHL Pay ile birlikteyiz. 43 farklı şirketle sadece doğduğu şehre değil, Türkiye ekonomisinin büyümesine katma değer sağlamış Ahlatcı Holding’in firması AHL Pay ile Erkek Futbol takımımızın sponsorluk anlaşmasını yapmaktan ötürü büyük memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’nin, Atatürk’ten sonra global anlamda en büyük markası olan Galatasaray’la çıktıkları bu yolun uzun süre devam edeceğine ve Galatasaray’ımıza yeni başarılar getireceğine inancımız tam” diye konuştu.

İmza töreni, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!