Isparta'da davulcular Ramazan'a hazır

Güncelleme Tarihi:

Ispartada davulcular Ramazana hazır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2016 12:06

Isparta'da davulcular Ramazan'a hazır

Haberin Devamı

 

ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Belediyesi tarafından Ramazan ayında görev yapacak davulcular belirlenerek, yaka kartları dağıtıldı.
Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından kentte Ramazan ayında görev yapacak davulcular belirlendi. 60 davulcunun müracaat ettiği seçmeler sonucu 44 mahalle için 49 isim belirlendi. Seçilen davulculara yaka kartları dağıtılırken, yaka kartı bulunmayan davulculara karış vatandaş uyarıldı.
Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu, "Isparta Belediyesi olarak Ramazan ayı hazırlıklarımızı tamamladık. Arkadaşlarımız kutsal bir görev yapacak. Bu bir gelenek haline gelmiş. Geleneklerimize sahip çıkmak Türk milletinin özünde var. Geleneği en iyi şekilde yaşatmak için işin erbabı olan arkadaşlarımızı aralarından seçtik. Seçtiğimiz davulcu arkadaşlarımız arasında 40 yıldır bu işi yapanlar ve yeni arkadaşlarımız da var. Bu arkadaşlarımıza yaka kartları dağıtarak korsan davulcuların önüne geçmek istiyoruz. Halkımızın ve davulcularımızın haklarını korumak için buradayız. Ramazan ayının halkımıza huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!