Isparta'da 2 caddeye park yasağı geliyor

Güncelleme Tarihi:

Ispartada 2 caddeye park yasağı geliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2016 12:14

Isparta'da 2 caddeye park yasağı geliyor

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Belediyesi tarafından yaptırılan 4 katlı 450 araç kapasiteli yeraltı katlı otoparkı açılış aşamasına geldi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Sağlık Müdürlüğü arkasında inşa ettirdiği Çelebiler Otoparkı'nda son çalışmalar yapılıyor. Üstü yeşil alan ve dinlenme noktası olarak değerlendirilen otopark son teknoloji sistemleriyle donatıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yusuf Ziya Günaydın, otoparkın üst kısmına 4 kat inşaat hakları olmasına rağmen yeşil alan olarak kalacağını belirtti. Başkan Günaydın, "Buranın üstünü de park yapacağız, yeşillendirdik. Şehirler meydanlarıyla, yeşil alanlarıyla, parklarıyla muteber kalır. Buraya huzurlu bir şekilde insanlarımız araçlarını park edebilecek" dedi.

Başkan Günaydın, otoparkın açılış aşamasına geldiğini de kaydederek, "Kaliteden ödün verilmemesi için, eksiklikleri tamamlamak için incelemelerde bulunuyoruz. İnsanlarımızın huzuru için, sıkıntı çekmemeleri için bütün detayları düşündük. 450 araçlık otoparkımızda, kapasitesinin iki katını aşan oranda asansörler yerleştirdik. Trafik yolları 8, çıkış rampası 9 metre genişliğinde yapıldı. Yakın bir tarihte açılışını yapacağız. Özellikle Cumhuriyet Caddesi ve Kaymakkapı meydanında park yasağını getireceğiz. Şehir nizamı oluşturacağız ve yerlerine de bisiklet yollarını yapacağız. Bir dönemde en az 6 otopark yapmayı hedefledik. Şu anda yarıya geldik, otopark yapmaya devam edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!